Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı?

Bayram tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla tatil öncesinde banka işlerini halledecekler 8 Nisan Pazartesi ile 9 Nisan Salı günü bankaların açık olup olmadığını sorguluyor. 8 Nisan resmi tatil takviminde yer almıyor, ancak kamu çalışanları için tatil ilan edildi. Peki, 8 Nisan Pazartesi günü bankalar açık mı, bayram tatilinde banaklar kaç gün kapalı, 9 günlük bayram tatilinde bankalar çalışacak mı?

Bayram tatili için bir yandan hazırlıklar devam ediyor, diğer yandan bayram öncesi resmi işlemleri tamamlamak isteyenlerin maratonu var.  Bayram tatilinde bankalar açık mı, kaç gün kapalı, 9 günlük bayram tatilinde bankalar kapalı mı, gibi sorulara yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. İdari izin kapsamındaki 9 gün boyunca tatil ilan edildi. Özel sektör çalışanları ise 3.5 gün resmi tatil yapabilecek. Peki, Pazartesi Salı bankalar çalışacak mı, 9 Nisan Salı bankalar yarım gün mü, kapalı mı? Bayram tatilinde bankalar açık mı?

BAYRAM TATİLİNDE BANKALAR AÇIK MI, KAPALI MI, 8-9 NİSAN’DA BANKALAR ÇALIŞACAK MI?

Bankalar 8 Nisan Pazartesi günü açık olacak, 9 Nisan Salı günü ise yarım gün çalışacak. Bankalar özel sektör olduğu için idari izin kapsamında yer almıyor.

Bankalar Borsa İstanbul’a göre çalışması nedeniyle 9 günlük tatilin dışında kalıyor. Borsa İstanbul, geçtiğimiz idari izin ve tatil dönemlerinde çalışmalarına devam etmiş, sadece resmi tatil döneminde kapalı olmuştu.

Memurlar, devlet dairelerinde çalışanlar, belediye çalışanları, öğretmenler 8-9 Nisan 2024 tarihlerinde idari izinli sayılacaklar ve bu kesim için tatil 9 gün olacak. Bayram boyunca hastane, kargo firmaları ve bankalar kapalı olacak.

RAMAZAN BAYRAMI TARİHLERİ

Arefe Günü: 9 Nisan 2024 Salı 1. Gün: 10 Nisan 2024 Çarşamba 2. Gün: 11 Nisan 2024 Perşembe 3. Gün: 12 Nisan 2024 Cuma