Elektrikli araç satışları dönüm noktasına ulaştı Elektrikli araç satışları dönüm noktasına ulaştı
Vivo'nun kamera odaklı yeni amiral gemisi telefonu Vivo X100 Ultra'nın piyasaya sürülmesiyle ilgili heyecan dorukta. Bu cihaz, Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile güçlendirilmiş ve bu yılın ikinci çeyreğinde tanıtılması bekleniyor, ancak henüz resmi bir duyuru yapılmadı. Vivo'nun Ürünlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Huang Tao'nun yaptığı bir Weibo paylaşımı, kullanıcıların sabırsızlıkla beklediği Vivo X100 Ultra'nın piyasaya sürülmesinin artık çok uzak olmadığına işaret ediyor.

Huang Tao, Weibo'daki paylaşımında Vivo X100 Ultra için duyulan geniş çaplı heyecanı kabul ediyor ve kullanıcılara destekleri için teşekkür ederken, bu kadar gelişmiş özelliklere sahip bir cihaz yaratmanın zorluklarını bir profesyonel kamera yapımıyla kıyaslıyor. Vivo X100 Ultra'nın karşılaştığı teknik engellerin titizlikle ele alındığını ve sabır isteyerek her zorluğun üstesinden gelmeye çalıştıklarını belirtiyor.

Vivo X100 Ultra'nın, Quad HD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunan bir E7 AMOLED ekranla gelmesi bekleniyor. Ayrıca bu cihaz, Snapdragon 8 Gen 3 yonga setini kullanan Vivo'nun ilk telefonu olacak. Arka tarafta, Xiaomi 14 Ultra ve Oppo Find X8 Ultra'da da bulunan 50 megapiksellik LYT-900 ana kamera yer alacak. Bunun yanı sıra bir ultra geniş açılı lens, bir telefoto kamera ve bir periskop telefoto kamera bulunacak.

X100 Ultra'nın 200 megapiksel periskop telefoto kamerası, 100mm odak uzunluğu, 4.3x optik zoom ve 200x dijital zoom özellikleri sunacak. Cihazın ayrıca iki yönlü uydu bağlantısı desteği de olacak. Mayıs ayında piyasaya sürülmesi beklenen X100 Ultra, muhtemelen yeni Dimensity 9300 Plus yonga setini içeren Vivo X100s ve X100s Pro modelleri ile birlikte tanıtılacak.