Bu marka telefonların ekranları ücretsiz değiştiriliyor Bu marka telefonların ekranları ücretsiz değiştiriliyor
Razer, BlackShark V2 Pro kablosuz kulaklık serisinin PlayStation ve Xbox kullanıcılarına yönelik yeni sürümleriyle ürün yelpazesini genişletti. Bu yeni kulaklıklar, oyun ve e-spor deneyimlerini geliştirmek amacıyla daha iyi ses ve iletişim özellikleri sunuyor. PlayStation kullanıcıları için sunulan bu kulaklık, PS5'in Tempest 3D AudioTech özelliği ile daha derinlemesine bir ses deneyimi vaat ederken, Xbox kullanıcıları için geliştirilen sürüm ise Windows 10 ile 11 arası işletim sistemlerine sahip PC'ler ve Xbox One, Series X/S ile uyumlu Spatial Audio ile Windows Sonic desteği sunuyor.

Her iki model de, geniş bir ses aralığı sağlamak için Razer'in TriForce Titanium 50mm sürücülerini barındırıyor ve daha net sesli sohbetler için çıkarılabilir HyperClear Super Wideband Mikrofon içeriyor.

Bağlantı seçenekleri arasında Bluetooth 5.2 ve USB-C portuna sahip bir HyperSpeed kablosuz dongle yer alıyor. Kulaklıklar, siyah ve beyaz renk seçenekleri ile sunulmakta ve Razer’ın internet sitesinde 199,99 dolar ya da 219,99 euro fiyat etiketiyle listelenmiş durumda.

Daha ekonomik bir alternatif arayanlar için Razer, BlackShark V2 X modelini de yeniledi. 49,99 dolar veya 49,99 sterlin fiyat etiketiyle satışa sunulan bu model, kablosuz bağlantı özelliğinden yoksun olmakla birlikte, büyük 50mm sürücüler ve gürültü engelleme gibi birçok premium özelliği koruyor. Bu yeni kulaklık serisi, hem kaliteli ses deneyimi hem de uygun fiyat seçenekleri ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor.