5 yıllık görev süresi boyunca Kuşadası’nı tarihinin en büyük yatırımı ile tanıştıran ve Kuşadası’nda Cumhuriyet Halk Partisi tarafından ikinci kez aday gösterilen ilk belediye başkanı olan Ömer Günel, 31 Mart yerel seçimlerinin galibi oldu. 102 bin 44 seçmenin oy kullandığı Kuşadası’nda aldığı yüzde 42,41’lik oy oranı ile ipi bir kez daha göğüslemeyi başaran Başkan Ömer Günel’in zaferi kentte büyük bir coşkuya sebep oldu.

ŞER İTTİFAKININ KUMPASLARI BOŞA ÇIKTI 

Seçim öncesinde Başkan Ömer Günel’e karşı kurdukları kumpas ve düzenledikleri iftira kampanyaları ile gündeme gelen İYİ Parti Kuşadası Belediye Başkan Adayı Behçet Alp aldığı yüzde 37,6; AK Parti Kuşadası Belediye Başkan Adayı Mustafa Gökçe ise aldığı yüzde 13,63 oy oranı ile hezimete uğradı. Başkan Ömer Günel’in seçim zaferi “Kuşadası’nda temiz siyaset ve hizmet kazandı” yorumlarına neden oldu. 

KUŞADASI’NI ÇOK GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR 

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından parti binası önünde toplanan binlerce hemşehrilerine seslenerek “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kuşadası’nda önümüzdeki 5 yıl boyunca sevgiyi ve mutluluğu hep beraber büyütüp çoğaltacağız. Vefayı, kendisine ve bu güzel kente hizmet edeni çok iyi bilen, Cumhuriyet sevdalısı Kuşadalı hemşehrilerim şer ittifakını değil, hizmet ittifakını seçti. İftiracıları ve kumpasçıları sandığa gömerek gereken cevabı ve mesajı verdi. Cumhuriyet Halk Partisi olarak elde ettiğimiz zaferle biz de halkımızın verdiği mesajı aldık. Ülkemizi ve kentimizi çok güzel günler bekliyor” dedi.

Kuşadası’nda İşlendirme Ofisi istihdam kaynağı oldu Kuşadası’nda İşlendirme Ofisi istihdam kaynağı oldu

Whatsapp Image 2024 04 01 At 4.45.03 Pm (1)Whatsapp Image 2024 04 01 At 4.45.03 Pm (2)