Yunanistan Süper Ligi şampiyonluk turu maçında AEK ile Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos karşı karşıya geldi. Samet Akaydın'in hatası maça damga vururken Fatih Terim adeta çılgına döndü. İşte detaylar...

Yunanistan Süper Ligi şampiyonluk turu maçında AEK sahasında Fatih Terim yönetimindeki Panathianikos'u konuk etti. Panathianikos mücadeleden 3-0 mağlup ayrılırken Samet Akaydin'in hatası maça damgasını vurdu.

PANA FIRSAT TEPTİ

Mücadele öncesi PAOK'un puan kaybetmesiyle büyük bir avantaj elde eden Panathianikos, AEK'yı yenebilseydi liderlik koltuğuna geçecekti. Ancak Fatih Terim'in öğrencileri adeta fırsat tepti. Bu sonuçla birlikte Panathianikos, AEK'nın 4 puan gerisinde 71 puanda kaldı.

SAMET AKAYDİN'DEN BÜYÜK HATA

AEK, 7. dakikada Niclas Eliasson'un golüyle 1-0 öne geçerken 38. dakikada ise Samet Akaydin'den büyük bir hata geldi.

Kalecisine geri pası kısa düşen milli oyuncunun topunda araya giren ve kaleci Dragowski'yle karşı karşıya kalan Ezequiel Ponce fileleri sarstı ve skoru 2-0'a getirdi.

Bu top kaybı sonrası Fatih Terim adeta çılgına döndü. Samet Akaydın da golün hemen ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

Ortalık fena karıştı, ölümden döndü Ortalık fena karıştı, ölümden döndü

Maçın sonucunu ise 69. dakikada Eliasson belirledi. AEK sahadan 3-0 galip ayrıldı.

HAKEME TEPKİ

Maçın ardından Fatih Terim şu sözlerle hakem kararlarına tepki gösterdi: AEK'i tebrik ederim. Çok iyi oynadılar ve galibiyeti hak ettiler. Beraberliği bozan erken bir gol yedik. Kendi oyunumuzu oynayamadık. Burada geçirdiğim süre içindeki en kötü performansımızdı. Kotsiras'ın pozisyonunda bir penaltı vardı ve eğer verilseydi oyuna ortak olabilirdik ama hakem penaltıyı görmeyen tek kişiydi.

'NASIL SAYGI DUYMAMIZI İSTİYORSUNUZ?'

Bugün kaybettik ama penaltı yüzünden değildi. VAR da bir şey söylemedi, çağırmadı. Sonra gelip bize sarı kart veriyorsunuz ve size saygı duymadığımızı söylüyorsunuz.

Size nasıl saygı duymamızı istiyorsunuz? Penaltıdan gol atsaydık yine kaybedebilirdik. Bu kadar bariz bir penaltı için Fransa'dan hakem getirip para harcamaya gerek yok.

Kaynak: f5haber