Büyükşehir'in hizmetleri artarak devam ediyor Büyükşehir'in hizmetleri artarak devam ediyor

Dinç açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

AKP'nin kadrolu kaybedeni Mustafa Savaş yıllar sonra vatandaşların arasına karışmaya karar vermiş. Kuşadası'nda girmiş bir kıraathaneye, amcalarımıza selam vereyim dediği gibi ağzının payını almış.

Tabii tok açın halinden ne anlar. Siz bilmezsiniz 7 bin 500 lira ile geçinmek nedir. Siz bilmezsiniz açlık nedir, geçim derdi nedir, yoksulluk nedir. Vatandaşımızın hali ortada, siz sırça köşklerinizde şatafatlı hayatlarınızı yaşarken, bir eliniz yağda bir eliniz balda keyif çatarken emeklilerimiz bir bardak çay içecek parayı zor buluyor. Sizler ejder meyveli smoothielerinizi yudumlarken amcalarımız, teyzelerimiz çay içebilmek için boğazlarından kısıyor.

Vatandaşın sesini duyunca sarılmışsınız vatan, millet edebiyatına. Evet, bu vatan hepimizin vatanı. Bu vatan bizlere Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti. Bu emanet sizler hemşehrilerimizin sesini duyunca kaçmak için edebiyat yapasınız diye değil, sahip çıkmamız için var. Bizler bu emanete sahip çıkıyoruz, sizler gibi vatandaşın gözünü boyamak için kullanmıyoruz!

Hele yanındakine ne demeli!.. 'Geçinemiyorum' diyen amcamıza dönüp 'Kahvede ne işin var?' diye soruyor. Kahveye gitmek bir tek sizin mi hakkınız beyefendi? O amcamız belki de ısınmak için gidiyor kahveye, belki de açlığını unutmak için gidiyor.

Ama siz hiç merak etmeyin, sesini duyunca kaçacak delik aradığınız vatandaşlarımız size cevabı 31 Mart'ta bir kez daha verecek. Sizleri ekspres biletle Ankara'ya yollayacak.

Mustafa DİNÇ
CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı