Bootcampler sayesinde şirketler teknik becerilerini geliştirmiş ancak yeterli donanıma sahip olmayan katılımcılara eğitim vererek onları çok kısa bir süre içerisinde ekiple çalışmaya hazır hale getirirler. Bootcamp eğitimleri 4-6 haftalık yoğunlaştırılmış eğitimlerdir. Bootcamp programları ile başarılı olan katılımcılar, katıldıkları eğitimle ilgili şirketlerde çalışma hakkı kazanırlar. Son dönemlerde popülerleşen bootcamp programlarından faydalanarak ilgili duyulan konuya daha fazla hakim olunabilir. Bootcamp programları sonunda başarılı olan katılımcılar da yeni kariyerlerinde başarılı bir yolculuğa başlayabilmektedirler. 

Bootcamp Eğitimlerini Nereden Bulabilirsiniz?

Bootcamp eğitimlerine katılmak isteyen kişiler, eğitimleri dijital ortamlardan takip ederek katılım sağlayabilmektedir. Eğitimlere katılmak için kayıt tarihlerini dikkate almak önemlidir. SEO uzmanı olarak kariyer yapmak isteyen ve alana meraklı olan kişiler SEO konusunda yeterli donanım ve bilgiye sahip olmak için SEO bootcamp programlarına göz atarak katılım sağlayabilirler. Bootcampler sayesinde, eğitimi düzenleyen şirketlerde işe girme fırsatını yakalayabilirler. Bootcamp eğitimlerini internet üzerinden araştırmak, düzenli olarak takip etmek kişinin kariyerinin gelişmesinde çok önemli rol oynar. İlgi duyulan alana yönelmek bootcamp programlarına katılımı çok daha fazla kolaylaştıracaktır. Bootcampler kısa süreli yoğun eğitimler olduğundan katılımda süreklilik alınan fayda açısından çok önemlidir. 

Seoart Bootcamp Eğitimleri

SeoArt bootcamp eğitimi almak isteyenler ücretsiz bir şekilde eğitime katılabilir ve sertifika alabilirler. Bootcamp esnasında katılımcılar 40 saatlik bir eğitim görmüş olurlar. SeoArt bootcamp katılımcıları aldıkları eğitim sonucunda edindikleri bilgiler yardımıyla bir proje hazırlayarak eğitimi tamamlanmış olur.  SeoArt bootcamp katılımcılarından şirket bünyesine işe girmek isteyenlerin kursu başarıyla tamamlamış olması önemli bir şarttır. SeoArt bünyesinde işe girmek için alınan eğitim sonrasında katılımcılar, SEO uzmanı pozisyonunda mülakat aşamasına geçer. Mülakatlardan olumlu sonuç alan kişiler SeoArt ekibiyle çalışma fırsatını yakalamış olur. Eğitime katılan ancak iş fırsatını yakalayamayan katılımcılar ise edindikleri sertifikayı özgeçmişlerine ekleyerek, diğer iş başvurularında SEO konusunda donanımlı olduklarını gösterebilirler.

 

Editör: Haber Merkezi