31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Kuşadası’nda oyların yüzde 42,42’sini alan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, CHP’den ikinci kez belediye başkanı seçildi.

Mazbata Töreni (5)Başkan Ömer Günel için Kuşadası Adalet Sarayı’nda mazbata töreni düzenlendi. Törene Başkan Ömer Günel’in yanı sıra yeni seçilen CHP'li belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. Mazbata töreni için Kuşadası Adalet Sarayı’na gelen Başkan Ömer Günel’i hemşehrileri davul ve zurnalarla karşıladı.

Mazbata Töreni (7)Başkan Ömer Günel ve meclis üyeleri mazbatalarını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Keziban Tülen Binici’den aldı.

Törenin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Başkan Ömer Günel, “Teşekkürler Kuşadası!

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden Karacasu'da yol yapım çalışması Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden Karacasu'da yol yapım çalışması

Mazbata Töreni (3)Bugün değerli meclis üyelerimizle birlikte mazbatalarımızı teslim aldık. Bu süreçte bizlere destek olan tüm hemşehrilerime teşekkür ederim. Yeni görev dönemimizde de hep birlikte Kuşadamız için çalışıp bu kente değer katmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Mazbata Töreni (6)