Büyükşehir çalışıyor, Aydın'a hizmet yağıyor: Alparslan Türkeş Bulvarı'nda kazı çalışmalarına başlandı Büyükşehir çalışıyor, Aydın'a hizmet yağıyor: Alparslan Türkeş Bulvarı'nda kazı çalışmalarına başlandı

Cem Celil Lale/Haber Aydın - Aydın’ın İncirliova ilçesinde AK Partililerin Aytekin Kaya’ya tepkileri devam ediyor. İYİ Parti’den istifa ederek AK Parti’ye katılan ve geçişiyle beraber partide huzursuzluğa neden olan Aytekin Kaya’nın aday gösterilmesini istemeyen bir vatandaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile sesini duyurmaya çalıştı. 

“Proje olmayan..”

Yayınladığı videoda dikkat çeken ifadeler kullanan vatandaş, “Biz Acarlar muhafazakar ve AK Parti gönüllüleri olarak, Aytekin Kaya’yı İncirliova AK Parti adayı olarak görmek istemiyoruz. Büyük bir çoğunluğumuz bu şekilde görüşleri var. Bu kişiye karşı tavırları var. Gerek ilçemizden, gerek ilimizden gerekli hassasiyeti gösterecekleri, bu kişiyi değil de halkın destekleyeceği bir kişiyi, proje olmayan, Acarlar’a ve İncirliova’ya kaybettirmeyecek, Acarlar ve İncirliova’ya değer kılacak bir kişinin aday gösterilmesini istiyoruz” dedi.

Videonun devamında ise, “Bu konuda bütün Acarlar seçmeni ayaklanmış durumda. Allah rızası için bu hassasiyetimizi duyun, büyüklerimize iletin. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a buradan selam ediyorum. Lütfen, bu kardeşimizi, bu arkadaşımızı biz aday olarak görmek istemiyoruz. Lütfen bizi dikkate alın. Acarlar seçmeni ikiye bölündü. Çoğu oy kullanmayacağını söylüyor, çoğu kişi de Aytekin’i desteklemeyeceğini, başka yere oy vereceğini söylüyor. Lütfen Allah rızası için, davamıza inanmışlarla davamıza dadanmış olanları ayırt edelim” ifadelerini kullandı.