HABER İLANDIR - Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yaz kursları yoğun ilgi görüyor. Futboldan basketbola, yüzmeden tekvandoya, masa tenisinden boksa kadar 17 ilçede 30 farklı branşta verilen yaz kurslarında, çocuklar tatillerini verimli bir şekilde geçirirken, aynı zamanda yeni becerilerde kazanıyor. Gençlerin, çocukların ilgi duydukları branşlarda yeteneklerini gün yüzüne çıkarmalarını ve kendilerini geliştirmeleri için kurslar açtıklarını ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Sanat, spor ve eğitici kurslar aracılığıyla her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız” dedi.

Becerilerini geliştirecekler

Büyükşehir Belediyesi, açtığı bu kurslar ile çocukların yaz tatillerini dolu dolu geçirmelerini ve kendilerini geliştirmelerini destekleyen önemli bir kaynak oluyor. Açılan bu kurslar kişisel gelişimin yanı sıra çocukların takım çalışması ve disiplin gibi önemli becerileri kazanmasına da olanak sunuyor.

30 farklı branş

17 ilçede 30 farklı branşta verilen Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri yaz kursları ise şöyle; tekvando, yüzme, bale, judo, okçuluk, zumba, pratik ingilizce, halk oyunları, bağlama, pilates, futbol, voleybol, badminton, basketbol, satranç, masa tenisi, resim, kelime oyunu, jimnastik, gitar, atık malzemelerle sanatsal tasarım, öğrenci dans, keman, boks, mental aritmetik, akıl oyunları, sanatsal tasarım, futsal (salon futbolu), alevde cam işleme, Türk Halk Müziği Korosu.

#ilangovtr Basın No ILN998822