Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2024, Intel Meteor Lake-U işlemciyle duyuruldu Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2024, Intel Meteor Lake-U işlemciyle duyuruldu
Spor uygulaması, canlı skorlar ve istatistikler konusunda lider olmayı amaçlıyor. Bu yeni adım, kullanıcılara maç sonuçları, takım istatistikleri ve oyuncu performansları gibi bilgilere anında erişim sağlayarak, spor takip deneyimlerini üst seviyeye taşımayı hedefliyor. Apple'ın bu yeniliği, teknoloji ve sporun kesişim noktasında kullanıcılarına benzersiz bir kolaylık sunuyor.

Apple'ın MLS Season Pass ile spora ne kadar ciddi yaklaştığını göstermesi yetmezmiş gibi, bugün karşımıza başka bir örnek çıkıyor. iPhone için tasarlanan yeni uygulama Apple Spor, canlı spor skorları, gerçek zamanlı istatistikler ve daha fazlası için ihtiyacınız olan tek uygulama olmayı hedefliyor.

Apple Spor, bugünden itibaren ABD, Kanada ve İngiltere'de kullanıma sunuldu. Uygulama içinde MLS, NBA, kolej basketbolu, Premier Lig, Bundesliga, La Liga, Liga MX, Ligue 1 ve Serie A gibi liglerin yanı sıra daha birçok spor dalını bulabilirsiniz. Büyük Ligi Beyzbol, NFL ve kolej futbolu ile Ulusal Kadınlar Futbol Ligi ve WNBA gibi spor dallarının sezon dışı olması nedeniyle, oyunlar başladığında hepsini Apple Spor'da görebileceksiniz.

Apple, bu ücretsiz uygulamada hız ve sadeliğe büyük önem veriyor ve herhangi bir reklam içermiyor. Apple’ın kıdemli başkan yardımcısı Eddy Cue, bir basın açıklamasında, “Sporseverlere, skor ve istatistiklere inanılmaz hızlı erişim sağlayan bir uygulama sunmak için Apple Spor'u yarattık,” dedi. “Apple Spor, App Store’da ücretsiz olarak mevcut ve kullanıcıların favori takımları ve ligleriyle güncel kalmasını kolaylaştırıyor.”

Apple Spor'da oldukça fazla özelleştirme seçeneği bulunuyor. Favori takımlarınızı, tüm ligleri veya bireysel turnuvaları takip edebilirsiniz. Skorların yanı sıra, bahis oranları (isterseniz bunları kapatabilirsiniz), takım istatistikleri ve kadrolar gibi bilgiler de bulacaksınız.

Apple, telefonunuzdaki TV uygulamasında doğrudan etkinliğe götüren bir buton ekledi, bu da sizi hangi hizmete bağlıysanız oyunu orada izlemenize olanak tanıyor.

Apple Spor uygulaması, Apple News'te favori olarak işaretlediğiniz her şey ile de senkronize oluyor. Bu nedenle, Apple Spor, yüklediğiniz diğer spor uygulamalarını tamamen değiştirmese de - henüz değilse de - ana ekranlarda hızla öne çıkan bir yer bulacak gibi görünüyor.

Kaynak: f5haber