Twitter'a (X) erişim problemi yaşanıyor. Kullanıcılardan bazıları Tweet beğenemezken bazıları da Tweet görüntülemede sorun yaşıyor. Sorun yaşayanlar vatandaşlar 'Twitter çöktü mü, dondu mu?' sorusuna yanıt arıyor.

X (Twitter) kullanıcıları erişim problemi yaşadıklarını ifade ediyor. 24 saatlik kesinti ve hata tespit raporunu inceleyen X kullanıcıları "Twitter çöktü mü, akışta sorun mu var, neden gönderiler beğenilmiyor?" gibi soruların yanıtını sorguluyor.

Helldivers 2 için gelen son güncelleme oyun severleri canından bezdirdi! Helldivers 2 için gelen son güncelleme oyun severleri canından bezdirdi!

Platformlara erişim problemlerini anlık aktaran DownDetector verilerine göre, kullanıcılar X/Twitter'da anasayfalarını güncelleyemiyor.

Bu grafik, günün saatine göre tipik rapor hacmine nazaran son 24 saat içinde gönderilen sorun raporlarının bir görünümünü gösterir. Bazı sorunların gün boyunca bildirilmesi yaygındır. Downdetector, yalnızca sorun raporlarının sayısı günün o saatindeki tipik hacimden önemli ölçüde yüksek olduğunda bir olayı bildirir.