Aydın Büyükşehir Belediyesi pırıl pırıl Kuşadası için çalışmalarına aralıksız devam ediyor Aydın Büyükşehir Belediyesi pırıl pırıl Kuşadası için çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Murat Kurum'un konuşmasında satır başları şöyle:

Burada Zeytinburnu'nda çok büyük heyecan var. Çünkü yeni bir ulaşım yatırımıyla İstanbulumuz buluşuyor. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Anadolumuzun şehirlerini nasıl demir ağlarla ördüysek, YHT'lerle birbirine bağladıysak İstanbulumuzu da yerli ve milli ulaşım araçlarıyla örmeye devam ediyoruz. Çilesiz İstanbul'un en önemli projesi hayırlı uğurlu olsun.

CHP'li mevcut yönetimle İstanbul halkı arasında kan uyuşmazlığı vardır. Bunlar kadim değerlere yabancıdırlar. Dün Ayasofya'nın açılışına davet edilmelerine karşın, telefonla davet edilmemesi üzerinden mazeret üretenler şimdi de İstanbul'da kolay ulaşıma dair yeni programa davet üzerinden kriz üretmektedirler. Ömrünün 3,5 yılını trafik çilesiyle heba edilen bu milletin giden yıllarına acımadılar. Milletimiz bu beceriksizliklere karşı İstanbul'un tüm sokaklarında şunları söylüyor; Onlar susacak İstanbul konuşacak, artık vakit İstanbul vakti diyor.

Kaynak: f5haber