Cafer Kotan Yaşam Parkı'ndaki Güler Aydın Süzgeç Sosyal Tesisinde bulunan Anne-Baba Çocuk Merkezi’nde mezuniyet ve Anneler Günü heyecanı bir arada yaşandı.

Anne Baba Cocuk Merkezi Mezuniyet (7)

Hatay'da depremi yaşadı, Aydın'da 'Festival Güzeli' seçildi Hatay'da depremi yaşadı, Aydın'da 'Festival Güzeli' seçildi

Bu kapsamda merkezde uzman eğitmenler tarafından 3-6 yaş arasındaki çocuklara yönelik verilen okul öncesi eğitim programının 14’üncü dönemine katılan 13 çocuk için mezuniyet töreniyle beraber Anneler Günü kutlama programı da düzenlendi. Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari de törene katılarak miniklere sertifikalarını verdi. 

Anne Baba Cocuk Merkezi Mezuniyet (4)

Törenden sonra Anneler Günü kutlama programına geçildi. Kutlamada, minikler mezuniyetlerine katılan annelerine çeşitli hediyeler verdi. Kutlama etkinliği, Kuşadası Belediyesi tarafından ailelere çay ve pasta, çocuklara ise meyve suyu ikramında bulunulmasıyla sona erdi.

Anne Baba Cocuk Merkezi Mezuniyet (5)

Mezuniyet töreninde konuşan Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari,  “Öncelikle burada bulunan annelerimize Başkanımız Ömer Günel’in sevgi ve selamlarını getirdim.

Anne Baba Cocuk Merkezi Mezuniyet (6)

Başkanımız sizlerin Anneler Günü'nü kutluyor. Toplumda çocuklarımızın yetiştirilmesinde önemli rol oynayan kişilerin başında anneler ve öğretmenler geliyor.

Anne Baba Cocuk Merkezi Mezuniyet (2)

Bugün sertifika alacak çocuklarımızı tebrik ediyorum. Kuşadası Belediyesi olarak merkezimizde amacımız mümkün olduğunca çok çocuğumuzu eğiterek geleceğe hazırlamak” diye konuştu.

Anne Baba Cocuk Merkezi Mezuniyet (3)Anne Baba Cocuk Merkezi Mezuniyet (1)

Bu haber Haber Aydın editörleri tarafından derlenmiştir. İçerikle ilgili bilgiler açık kaynaklardan toplanmıştır. 
 

Editör: Haber Aydın