Aydın’da bir ilçe tamamen karanlıkta kalacak.. ADM Elektrik saat verdi Aydın’da bir ilçe tamamen karanlıkta kalacak.. ADM Elektrik saat verdi

Şirketin duyurusuna göre, 12.1 inç büyüklüğündeki 2.5K Honor FullView ekran ve 120Hz yenileme hızına sahip olan model, sekiz hoparlörlü ses sistemi ve Honor Histen ses teknolojisi ile dikkat çekici özellikler sunuyor. Model, 2560x1600 piksel çözünürlüğü ve 1.07 milyar renk desteği ile yüksek görüntü kalitesi sunuyor.

Göz yorgunluğunu azaltan "dinamik karartma" özelliği ile birlikte, kullanıcının uyku kalitesini artıran "Sirkadiyen Gece Ekranı" teknolojisini içeriyor. Sekiz hoparlörüyle etkileyici ses deneyimi sunan model, güçlendirilmiş bas teknolojisi ve tam aralıklı stereo efekt teknolojisi ile dengeli ses sağlıyor.

Performansını artırmak için 8GB bellek ve 256GB depolama sunan model, Honor RAM Turbo özelliği ile belleği etkin bir şekilde genişletilebiliyor. 8300mAh pil kapasitesiyle uzun süreli kullanım sunan model, 35W Kablolu Honor SuperCharge teknolojisi ile hızlı şarj imkanı sağlıyor.

555 gram ağırlığındaki hafif alüminyum alaşımlı model, sadece 6.96 milimetre kalınlığıyla dikkat çekiyor. Android 13 tabanlı MagicOS 7.2 işletim sistemini çalıştıran model, Honor Connect, Honor Notes ve Çoklu ekran işbirliği gibi kişiselleştirilmiş akıllı özelliklere erişim sunuyor.

Teknosa mağazalarında ve online kanalda 13 bin 499 lira fiyatla satışa sunulan model, Honor'un yapay zeka teknolojisiyle güçlendirdiği stratejisinin bir parçası olarak tanıtıldı. Şirketin CEO'su George Zhao, Honor'un kullanıcı odaklı yeniliklerle açık ve sorunsuz bir deneyim sunduğunu belirterek, Honor Magic6 Pro'nun yanı sıra Honor MagicBook Pro 16 modelini de duyurduklarını ifade etti.