Fahiş fiyat kanun teklifi Meclis'te.. İşte detaylar Fahiş fiyat kanun teklifi Meclis'te.. İşte detaylar
   Ekonomist Murat Sağman, katıldığı YouTube programında "Yabancılar borsaya gelmek için neyi bekliyor?" sorusuna yanıt verdi. Yerel seçimlerin etkisini vurgulayan Sağman, Merkez Bankası'Nın faiz kararlarını yorumladı.

   Sonbaharı işaret eden Murat Sağman, sonuçların heüz görülmediğini belirtti. Döviz kurunu taksimetreye benzeten Sağman, kısa vadede gece tarifesinin altını çizdi. Borsaya ilginin devam edeceğini aktaran Murat Sağman, faizli enstrümanların öne çıkacağına dikkat çekti.

   Programa aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.youtube.com/watch?v=GzD07cOArVc

   Sorbonne Üniversitesi'nde ekonomi ve finans bölümlerini derece ile bitiren Murat Sağman, aynı kurumda derece ile sonuçlanan banka ve finans üzerine yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.  2002 yılında Paris Refco da ABD Piyasaları Başkanlığı yapan Sağman, 2004`te Akbank Private Banking`e Yurdışı Piyasaları ve Hisse Senetleri piyasalarından sorumlu Yatırım Yöneticisi olarak katılmıştır. Aralık 2005 ve Ağustos 2011 yılları arasında Finansbank`ta Özel Bankacılık Müdürü olarak görev yapan Murat Sağman, 2011 ve 2015 yılları arası Notus Portföy Yönetimi Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü olmuştur. 2008 yılında Avrupa Özel Bankacılık Konferansına Türkiye`den o güne kadar çağırılan ilk konuşmacı olan Sağman, konferansın moderatörlüğünü ve oturum başkanlığını da yapmıştır. 2016`dan beri Bilgi Üniversitesi Öğretim Görevlisi olarak çalışmalarını sürdüren Murat Sağman, 2015 yılında Sagam Strateji Danışmanlık şirketini kurmuştur. 

Kaynak: f5haber