Yaz transfer döneminin adeta yıldızı olan Galatasaray takımına büyük ümitlerle gelen Falcao, henüz isteneni veremedi. PSG maçı ile başlayan sakatlık süreci halen sürüyor. Oynadığı maçlarda istediği golleri atamamış olsa da taraftarın ve teknik heyetin en büyük umudu olmaya devam ediyor. Buna neden ise oyuncunun sahada kaldığı sürece göstermiş olduğu hırsı oldu. Tüm bu gelişmeler Galatasaray cephesinde yaşanırken, Amerika cephesinde de önemli bir gelişme yaşandı. Restbet en iyi hizmetleri sunuyor.  Amerika Major Ligi’nde oynamaya başlayacak olan bir takım tarafından teklif geldi. İki bir takım kurmak isteyen efsane futbol David Beckham, Falcao’yu da takımda görmek istiyor. Bu durumun gerçekleşmesi halinde Mandzukic ve James Rodriguez. İle takım arkadaşı olacak.

Ara Transfer Döneminde Resmiyet Kazanması Bekleniyor
Inter Miami takımı için geçmişi iyi, tecrübeli oyuncular araştırılıyor. David Beckham’ın başında olduğu takımın çok iyi işler çıkarması için kadro kaltieli tutulmak isteniyor. Geçmişteki başarılarına bakıldığı zaman Falcao’nun açık ara çok iyi bir oyuncu görülüyor. Bu durumu lehlerine çevirmek için kadro planlamasında forvet hattına yazılan isimler arasında. Teklif gelmesi halinde teknik heyetin ve yönetimin tepkisi ise merak ediliyor. Transfer sürecinin seyri ise kuşkusuz oyuncunun sakatlık durumuna göre şekil kazanacak. Oynama durumuna bakılarak, yeni bir takımda as kadronun içinde kendine yer bulacağı takıma gidebilir.

Yıllık Maliyeti Düşünülerek Elden Çıkarılabilir
Çok büyük umutlarla alınan oyuncunun sakatlık nedeniyle takıma henüz katkı sağlayamamış olması, hem taraftar nezdinde hem de teknik heyet nezdinde büyük üzüntü yaratıyor. Bu durum ne kadar süreklilik kazanacağı ise en büyük belirsizlik. Yüksek maliyetleri de göz önüne alındığı zaman oyuncu ile yolların ayrılması gündeme gelebilir. Yıl içinde az maç oynaması ve ona verilen 7,5 milyon Euro tutarındaki ücretten kurtulmak için yönetim transferi kabul pozisyonuna gidebilir. Oyuncunun geleceğinin belirlenmesine önemli dönüm noktalarından biride ara transfer dönemi olacak. Yapılacak anlaşma gereğince ortaya nelerin çıkacağı merakla bekleniyor. Gelişmeleri yakından takip etmeye devam edebilirsiniz.