Aydın'da başhekimler toplandı Aydın'da başhekimler toplandı
Uzun bir süredir ekranlarından uzak olan Sinem Kobal'ın Ömer setinden yaptığı paylaşım heyecanlandırdı. Kızıyla birlikte Ömer dizisi setinden fotoğraf paylaşan güzel oyuncunun sete gitme sebebi kısa sürede anlaşıldı.

2016 yılında kendisi gibi oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen Sinem Kobal kızları Lalin ve Leyla dünyaya geldikten sonra setlere ara vermişti. Ünlü oyuncu Sinem Kobal, 3 yaşındaki kızı Lalin'le birlikte Ömer setini ziyaret etti.

Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın set misafiri olan Sinem Koba'ın set pozu uzun süredir ekranda olmaması sebebiyle hayranlarını heyecanlandırdı.

Sosyal medyada paylaşımda bulunarak takipçilerin beğenisini kazanan Sinem Kobal'ın set ziyareti ekrana döneceğini düşündürse de fotoğrafta yer alan not bu duruma soru işareti bıraktırdı.

Sinem Kobal paylaşımına "Dayıya ziyaret" notunu düştü. Kobal Ömer dizisi yönetmeni Ömer Karcı ile yakın dost.

"SETLERİ ÇOK ÖZLEDİM"

Öte yandan geçtiğimiz yıl bir dergiye kapak olan Sinem Kobal, setleri çok özlediğini "Gelecek için yepyeni hayaller içindeyim. Deli doluyumdur, içim içime sığmaz. Anda olmaya çalışıyorum. Dönem dönem sakin, dönem dönem fırtınalı. Mutluluğa giden yolda seçim önemli gibi. Her durumda mutlu olmayı seçme hali. Kapanan kapı kaderse, kapanan kapıya değil, açılan pencereye bakmak lazım. Sanatın iyileştirici gücüne inanıyorum. Yeni roller için heyecanlanıyorum. Setleri çok özledim" sözleriyle dile getirmişti.

Kaynak: f5haber