Dağlar Kızı Reyhan aslında kim? Öyle ki adına film bile yapıldı! İşte Azeri türkünün acıklı hikâyesi Dağlar Kızı Reyhan aslında kim? Öyle ki adına film bile yapıldı! İşte Azeri türkünün acıklı hikâyesi
Prison Break 6.sezon gelecek mi, Prison Break yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6. sezon fragmanı heyecan yarattı. İlk sezonu 29 Ağustos 2005’te yayınlanmaya başlayan Prison Break 5. sezonu ile hayranlarına veda etmişti. Sosyal medyada yayınlanan Prison Break 6. sezon fragmanının hayran yapımı olması sonrası dizinin hayranları Peki, Prison Break yeni sezonu gelecek mi, Prison Break 6. sezon çıkacak mı?

Prison Break 6. sezon fragmanı sanılan video kısa sürede izlenme rekoru kırdı. Prison Break dizisi hayranın “fan made” olarak adlandırılan bir video hazırladı. Başrollerinde Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco gibi oyuncuların yer aldığı dizi Prison Break videosu dizinin hayranları heyecanlandırınca Prison Break 6. Sezon gelecek mi, sorusuna yanıt aranmaya başlandı.

Prison Break 6. Sezon gelecek mi?

Paul Scheuring tarafından senaryosu kaleme alınan dizi, Michael Scofield'ın abisi Lincoln Burrows’u hapishaneden çıkarma maceralarını anlatıyor. İşlemediği bir suçtan dolayı idam cezası alan abisini kurtarmak için hapse giren Michael Scofield ve abisi Lincoln Burrows’un hikayesini anlatan dizinin hayran yapımı 6. sezon fragmanı sosyal medyada izlenme rekorları kırdı.

Fragman o kadar gerçekçi hazırlanmıştı ki birçok sosyal medya kullanıcısı en başta bu videonun gerçek olduğunu düşündü. 

Dizinin başrol oyuncularından Dominic Purcell, geçtiğimiz yıl diziyle ilgili çıkan haberler sonrası açıklamalarda bulunmuştu. Prison Break'in başarısı için hayranlarına teşekkür eden yıldız, "Prison Break, ben ve en yakınlarım için olağanüstü bir hediyeydi. Özellikle de ailem için. Hem burada hem de küresel çapta elde ettiği başarı karşısında büyük bir onur duydum. Oldukça nadir bir olay. Çok şanslıydım ki bunu hiçbir zaman unutmadım" dedi.

Yeni çekilecek dizide kendisinin ve Wenworth Miller'ın yer almayacağını söyleyen oyuncu "O bölüm kapandı. Yeni bir sayfa açılıyor" dedi. Wentworth Miller’ın canlandırdığı Michael Scofield ve Dominic Purcell’in canlandırdığı Lincoln Burrows karakterlerinin diziye dönmeyeceği bu sayede kesinleşmiş oldu.