Selin’in annesi Yeliz Karalar, kızının kaybolmasından dolayı büyük endişe duyduğunu belirtti. Karalar, "Selin, 10 Nisan’da babasına duş almaya gideceğini söyleyerek evden çıktı. Geri dönmeyince merak ettim ve ulaşmaya çalıştım ama o günden beri telefonu kapalı" dedi. Kızına ulaşamayınca polise kayıp ihbarında bulunan Karalar, Müge Anlı’nın programına başvurdu.

Müge Anlı’da Aranan Selin Öztürk Aydın’da Mı (4)

Babası ve Ağabeyinden Şüpheleniyor

Karalar, kızının kaybolmasıyla ilgili olarak babası ve ağabeyinden şüphelendiğini ifade etti. "Babası ve ağabeyi, Selin kaybolduktan sonraki gün mesaj atarak Selin’in bende olup olmadığını sordular. Bu durumdan şüphelendim ve 3 gün sonra kayıp başvurusu yaptım" dedi.

Müge Anlı’da Aranan Selin Öztürk Aydın’da Mı

Aile İçindeki Gerilimler

Selin’in ağabeyi Furkan, annesi Yeliz Karalar hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Furkan, "Selin 12 yaşında dövme yaptırdı. Annemize güvenimiz kalmadı. Annemi başka bir adamla evlilik dışı ilişki yaşarken yakaladım. Selin ve annesi yasaklı madde kullanıyor. Ben buraya hakkımdaki iftiralara yanıt vermek için geldim. Selin ve annesi dolandırıcılar. Ben bunların yanında bulunamam" şeklinde konuştu.

Müge Anlı’da Aranan Selin Öztürk Aydın’da Mı (3)

Merkez Bankası Duyurdu: IBAN, EFT ve Havale İşlemlerinde Yeni Dönem Merkez Bankası Duyurdu: IBAN, EFT ve Havale İşlemlerinde Yeni Dönem

Kardeşinin Aydın Kuşadası’nda Olduğu İddiası

Furkan, annesiyle yaptığı bir görüşmede kardeşi Selin’in Aydın’ın Kuşadası ilçesinde olduğunu söylemiş. Ancak Furkan, bu iddiayı annesiyle görüşmemek için öylesine söylediğini belirtti.

Yasaklı Madde İddiası

Furkan, annesi ve kardeşi hakkında birçok kişiyi dolandırdıklarına dair mesajları Müge Anlı’ya okuttu. Ayrıca, Selin'in evine yapılan baskında 6 kg yasaklı madde ele geçirildiğini ve kardeşinin aranması olduğu için kaçmış veya tutuklanmış olabileceğini öne sürdü.

Selin Öztürk’ün nerede olduğuna dair belirsizlik sürerken, ailesi ve Müge Anlı ekibi Selin'i bulmak için çalışmalarına devam ediyor.

Bu haber Haber Aydın editörleri tarafından derlenmiştir. İçerikle ilgili bilgiler açık kaynaklardan toplanmıştır.