İYİ Parti Aydın’daki kan kaybı devam ediyor. Fatih Atay’ın partiye kabulüyle başlayan istifa furyasını durdurmak için toplantı organize eden İYİ Parti Efeler İlçe Teşkilatı’nın organizasyonuna 50 kişi bile katılmadı.

Söke Belediyesi iftiraya dur dedi: Karalama ve iftiradan öteye gidemez Söke Belediyesi iftiraya dur dedi: Karalama ve iftiradan öteye gidemez

İYİ Parti Efeler’de resmen dağıldı. CHP’den ihraç edilecekken istifa ederek bağımsız kalan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay önce CHP’ye geri dönmek istemiş, ardından AK Parti, MHP, HÜDA-PAR ve Demokrat Parti ile temasa geçerek aday olmaya çalışmıştı. Hiçbir partinin kabul etmediği Fatih Atay’a İYİ Parti kucak açmış, rozetini de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener takmıştı.

Mehmet Fatih Atay’ın İYİ Parti’ye geçişini kabul etmeyen çok sayıda partili istifa etti. Dağılma noktasına gelen Efeler teşkilatının yanı sıra, Aydın’daki diğer ilçe teşkilatlarından da partililer yüksek sesle Fatih Atay’ın adaylığını kabul etmediklerini söylemişti.

50 kişi toplayamadılar

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın partiye geçişinin ardından toplantı düzenleyen İYİ Parti, Efeler ve Aydın İl Teşkilatı’ndan 50 kişiyi bir araya getiremedi. Sönük geçen toplantıda bir avuç partilinin yer alması, İYİ Parti’nin Aydın’daki durumunu gözler önüne serdi.