AKP’nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’a yakınlığıyla bilinen Denge Gazetesi’nin boru yalanıyla ilgili ASKİ ve Başkan Çerçioğlu tarafından suç duyurusu yapılacağı öğrenildi. Denge Gazetesi’nin sahibi Emin Aydın’ın da Mustafa Savaş’ın basın danışmanı olduğu iddia ediliyor.

Büyükşehir çalışıyor, Aydın'a hizmet yağıyor: Alparslan Türkeş Bulvarı'nda kazı çalışmalarına başlandı Büyükşehir çalışıyor, Aydın'a hizmet yağıyor: Alparslan Türkeş Bulvarı'nda kazı çalışmalarına başlandı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, ASKİ Genel Müdürlüğü, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Büyükşehir Belediyesi bürokratlarına yönelik gerçek dışı yayınlarıyla bilinen Denge Gazetesi’nin boru yalanıyla ilgili suç duyurusu yapılacağı öğrenildi.
Mustafa Savaş’ın basın danışmanı olduğu iddia edilen Emin Aydın’ın sahibi olduğu Denge Gazetesi’yle ilgili ASKİ ve Başkan Özlem Çerçioğlu tarafından suç duyurusu yapılacağı bilgisine ulaşıldı.

Boru haberi düzmece çıktı

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni karalamak için her yolu deneyen Denge Gazetesi’nin içme suyu borusu diye servis ettiği haberin de düzmece olduğu ortaya çıktı. ASKİ yetkililerinden edinilen bilgiye göre, söz konusu borunun aktif bir boru olmadığı, borudan herhangi bir su akışının olmadığının da fotoğraftan da görülebileceği bildirildi.