Demokrasi ve Atılım Partisi Kuşadası İlçe Teşkilatı’nın çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak DEVA Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Doğa Şanlıoğlu’nun online katılımıyla ‘Kuşadası Gençlik Tanışma Toplantısı’ düzenlenecek. Toplantı 28 Ocak Cumartesi günü saat 15:00’da Pablo Hookah Kuşadası’nda gerçekleşecek.

DEVA Partisi’nin Kuşadası’ndaki çalışmaları devam ediyor. Partiye her geçen gün yeni üyeler kazandırılırken, gençlere yönelik çalışmalar da hayata geçmeye devam ediyor. Edinilen bilgiye göre, DEVA Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Behçet Alp ve Kuşadası Gençlik Politikaları Başkanı Serkan Moral, Kuşadası’nda yaşayan ancak partili olmayan gençlerle bir araya gelecek. Toplantıya DEVA Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Doğa Şanlıoğlu da online katılım sağlayacak.

Gençlerle yapacakları toplantıyı çok önemsediklerini belirten Başkan Behçet Alp, “Kuşadası’nda yaşayan tüm kardeşlerimizi toplantımıza davet ediyorum. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan bu ülkenin gençliğine büyük önem veriyor. Bizler de ilçemizde beraber yaşadığımız, aynı sokaklardan geçtiğimiz arkadaşlarımızla tanışmak istiyoruz. Ülkemiz için var gücümüzle çalışmaya, DEVA ailemizi büyütmeye devam edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi