Emeklilere yönelik yapmış olduğu kampanyalarla adından oldukça söz ettiren bankalar arasında yer alan Vakıfbank, başvuruda bulunacak olan emeklilere gerekli şartları taşıması ile birlikte, nakit avans verileceğini duyurdu. İşte sizlerle Vakıfbank tarafından emeklilere özel olarak sunulan nakit avans kampanyası ile ilgili detaylar....

Yapmış olduğu kampanyalarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Vakıfbank, başvuruda bulunacak olan emeklilere gerekli şartları taşıması ile birlikte, 19 bin 900 TL'lik finansman imkanı sunacağını duyurdu.  Vakıfbank tarafından yayınlanan duyuru kapsamında sunulan finansman desteği, emeklilerin yaşam standartlarının iyileştirilmesi adına büyük önem teşkil ediyor.

Vakıfbank, başvuruda bulunacak olan emeklilere gerekli şartları taşıması ile birlikte, nakit avans verebileceğini  duyurarak, başvuruda bulunacak olan emeklilerin başvuru formunu eksiksiz ve doğru şekilde tamamlaması gerektiğini açıkladı. Başvuru formunda eksik bilgi yer alması gibi durumda başvuru süresi uzayacağı için, banka tarafından yayınlanan, Başvuru formunun dikkatli olarak doldurulması gerekmektedir. Başvuru formu ile birlikte, bankanın tarafından bazı belgeler talep edilebilir.

Başvuru sürecini sorunsuz bir şekilde tamamlayan kişilerin nakit avans başvuruları gerekli değerlendirme sonucunda, kişinin kredi geçmişine göre yanıt gelecektir. Başvurusu onaylanan kişilerin ek ödemesi mevcut hesabına aktarılacaktır.

Türkiye’nin köklü kuruluşları arasında önemli bir yere sahip olan, Vakıfbank emeklilere 19 bin 900 TL nakit avans imkanı sunarak emekli vatandaşlara destek olmaya hız kesmeden devam ediyor.

Özellikle emeklilere, uygun faiz oranlarına ek olarak esnek ödeme planı sunan banka, emeklilerin maddi ihtiyaçlarına yönelik kolay bir çözüm fırsatı sunuyor.

Kasaplarda kanat bulunamıyor, fiyatlar tavan yaptı Kasaplarda kanat bulunamıyor, fiyatlar tavan yaptı

Bankanın geniş şube ağı ve dijital hizmetleri bu hizmetten hızlı bir şekilde yapılması için olanak sağlıyor.

Vakıfbank aracılığıyla nakit ihtiyacına çözüm bulmak isteyen emekliler, başvuru işlemleri için bankanın şubelerini ziyaret edebilir.