Elmanın içinden çıkanları sosyal medya hesabından paylaşan Avustralyalı bir kadın, bu konu hakkında birçok insanı uyarmak istedi.

Marketten aldığı elmanın son halini paylaşan kadın, birçok kişiyi uyardı ve böyle bir durumda neler yapılması gerektiğini anlattı. Elmanın içerisinden çıkan genellikle rastlanılmayan görüntülerden biri oldu.

Üflemeli çalgıların atası düdük nasıl icat edildi? İlk Çin’de kullanılmış, patentini alamadığından yaşamı yoksullukla sonlanmış Üflemeli çalgıların atası düdük nasıl icat edildi? İlk Çin’de kullanılmış, patentini alamadığından yaşamı yoksullukla sonlanmış

İkiye bölünmüş elmanın çekirdeği ve tohumların içinden uzun beyaz bir sap çıktı. İlk bakışta plastiği andırsa da bunun bir fide olduğu anlaşılıyor.

Elmanın iç kısmı filizlenmeye başlayarak ilginç bir görüntü oluşturdu. Kullanıcılardan bazıları bu garip olgunun nasıl ortaya çıktığını araştırmaya başladı.

Kullanıcılar, mayıs ayında toplanan elmaların tüm yıl boyunca soğuk depolarda tutulduğunu, bu nedenle geçen yılın elmaları olabileceğini öne sürdü.

Bazıları ise elmaların saklanma koşuluyla ilgisi olmadığını, bu durumun tamamen doğal sebeplerden kaynakladığını söylüyor.

Bitki uzmanı elma tohumlarının elma içinde filizlenmesinin 'normal' olduğunu ve bu duruma verilen özel bir isim bulunduğunu söyledi.

Ekran Görüntüsü 2024 04 01 093655

Kaynak: f5haber