Geçtiğimiz sezon Şenol Güneş ile başlayan Beşiktaş'ta işler istenildiği gibi gitmemiş, ardından Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay dönemleri yaşanmıştı. Son olarak Fernando Santos'un göreve gelmesiyle 9 maça çıkan Beşiktaş, 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet almıştı. Son maçta Konyaspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş, puanını 43'e çıkararak 4. sıraya yerleşmişti.

Transfer döneminde sessiz kalan Beşiktaş, son günlerde hareketli bir periyoda girmiş ve taraftarını heyecanlandırmıştı. Hasan Arat liderliğindeki Beşiktaş, Ernest Muçi ve Al-Musrati gibi önemli transferlere imza atmıştı.

Şimdi ise Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Beşiktaş'ın 2021/22 sezonunda Alanyaspor'dan transfer ettiği Salih Uçan hakkında İtalyan basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan milli oyuncunun İtalya'nın dev takımlarından Lazio ile prensip anlaşmasına vardığı belirtiliyor. Özellikle Roma ve Empoli gibi kulüplerde kiralık olarak forma giyen Uçan'ın, Lazio'ya imza atması halinde Roma'nın ezeli rakibine transfer olacağı vurgulanıyor.

Messi mi Ronaldo mu? Futbol dünyası bunu tartışıyor Messi mi Ronaldo mu? Futbol dünyası bunu tartışıyor

30 yaşındaki futbolcu bu sezon takımıyla çıktığı 29 maçta 3 gol atıp, 5 de asist yapmıştı. Transfermarkt verilerine göre Salih Uçan'ın piyasa değeri 5 milyon Euro olarak belirtiliyor. Oyun stiliyle dikkat çeken Uçan, merkez orta saha, on numara ve ön libero pozisyonlarında görev yapabiliyor.