Yine aynı haber: Zam geldi! Yine aynı haber: Zam geldi!
Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe ile ilgili çok çarpıcı sözler söyledi. İrfan Can Kahveci'nin neden sinir krizi geçirdiğini anlatan Ilıcalı, sarı-lacivertli takımın eski teknik direktörünü 'felaket' olarak nitelendirdi. İşte Acun Ilıcalı'nın açıklamaları ve detaylar...

Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin geçmiş dönemi ile ilgili çok çarpıcı sözler söyledi. Bir YouTube kanalına konuşan Ilıcalı, İrfan Can Kahveci'nin cinnet geçirdiğini açıkladı.

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a destek vermişti. Başkan'ın henüz Fenerbahçe'deki hikâyesinin bitmediğine vurgu yapan Ilıcalı,

"Onu yakından tanıyan biri olarak; zamanını, parasını bu kadar harcayan, Türkiye'deki önemli insanlardan birisi olarak da Fenerbahçe'ye daha da faydalı olacağını düşünüyorum. Ali Koç'un Fenerbahçe'deki hikâyesinin bitmediğini düşünüyorum. Bu konuda ikna etmek için ben de elimden geleni yaparım" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe'nin ligden çekilme ihtimalini de değerlendiren Ilıcalı, "Bu çok zor bir durum. Keşke buraya gelmeseydi olaylar. Ben 6 aydır söylüyorum, son 1 aydır da devamlı olarak söylüyorum. Sadece bir konu çözülmüş olsaydı bugün bunlar yaşanmıyordu. O da yabancı hakem konusu. Kafanızda bu ülkenin yaşadığı tüm sıkıntıları değerlendirin, oradan hakemleri çekin ve yerine yabancı hakemleri koyun" sözlerini sarf etmişti.

Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin geçmiş dönemine ilişkin yorumlarda bulundu ve Vitor Pereira'ya adeta verdi veriştirdi. Ilıcalı, Portekizli teknik direktörün yıldız futbolcularla yaşadığı problemleri anlattı.

Vitor Pereira ile ilgili konuşan Acun Ilıcalı, şu yorumu yaptı: "Benim açımdan Vitor Pereira, Fenerbahçe'nin başına gelmiş en büyük felakettir. Bunu da açık açık söyleyeceğim. Vitor Pereira, Fenerbahçe'nin başına gelmiş en büyük felakettir ve ne acıdır ki iki kez geldi. Bir kere gelse onu da anlayacağım. Adam iki kere geldi.

Bir futbolcuyu, bir dünya yıldızını... Daha önce bunu Van Persie'ye de yaptı. 90'da Van Persie'yi oyuna almaya kalktı, Van Persie de ona 'Git yerine otur' dedi. Çünkü bir yıldız yönetimi diye bir şey vardır futbolda. Bugün hadi Lionel Messi'yi oyundan al bakalım. Sen Messi'nin oyundan alındığını gördün mü hiç?

Ben Vitor Pereira'nın yıldız katili olduğunu düşünüyorum. İrfan Can falan cinnet geçirdi zamanında. Oyundan çıkarken cinnet geçirdi... Mesut Özil de bugün eğer normal sistem içerisinde durabilseydi, ona göre bir takım içerisinde olsaydı tutunurdu.

Adama zaten şuradan bakabiliriz, bizden önce ne yapmış? Fenerbahçe'de ne yaptı? Oturup ağla ya! Galatasaray maçında 40 metre top sürüp gol atıyor adam, deplasmanda gol atıyor. Frankfurt maçında deplasmanda gol atıyor biz bu adamı (Mesut Özil) oynatmadık. Bu adam (Pereira) oynatmıyor.

Kaynak: f5haber