Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın başarısız belediye yönetimi vatandaşı isyan ettirdi. İlçeyi kaderine terk ederek kendi siyasi ihtiraslarının peşinde koşan AKP’li Özcan, kentin tüm sorunlarına kulaklarını tıkadı.

Hemen hemen tüm mahallelerde, Nazilli Belediyesi’nin yetki ve sorumluluk alanlarında yaşanan sıkıntılar günden güne büyürken, ilçe belediyesine başvuran vatandaşların talepleri karşılıksız kaldı. Yeni Mahalle 237 Sokak’ta yaşayan 65 yaşındaki Şengül Pekçok da Nazilli Belediyesi mağdurlarından.

“2 senedir çamurun içindeyiz biz”

Pekçok, sokağın üstyapısının yapılması için çok sayıda başvuruda bulunduğunu ancak kimsenin ilgilenmediğini söyleyerek Kürşat Engin Özcan’a tepki gösterdi. Yaşlı kadın, “Adım Şengül Pekçok. 2 senedir bu halde duruyoruz. 237 sokağın hali böyle. 2 senedir bu çamurun içindeyiz biz. Gitmediğim yer, vermediğim dilekçe kalmadı. Beni hep baştan savdılar. 2 senedir bu çamurun içinde duruyoruz biz. Mahallemiz herkes şikayetçi ama gelip bakan yok. Kimseler bakmadı. Gitmediğim yer de kalmadı” dedi.

Başkan Yetişkin dünya çocuklarını ağırladı Başkan Yetişkin dünya çocuklarını ağırladı

“Yeter ya yeter!”

Sokağın durumunu aktaran Pekçok, “İşte böyle yaşıyoruz biz. Evimin camlarına kadar çamurlar sıçradı benim. Belediye başkanımız bunları görmüyor mu? 2 senedir bu çekilir mi? Çamurun içinde mi duracağız biz? Yeter ya yeter! Biz Nazilli’nin vatandaşıyız. Ankara’da, orada burada poz vereceğine gelip bu mahallelerimize baksın bizim. Yaşım 65, 50 senedir bu mahallede duruyoruz biz. Fen işlerine, belediyeye daha 1 ay olmadı oraya dilekçe gene verdim. Bizden vergi kesilmiyor mu? Bizim belediye başkanımız değil mi?” ifadelerini kullandı.