Özel ve kamu bankaları arasında emekli promosyon kampanya yarışı devam ediyor. Bankalar emekli maaş tutarına göre promosyon ödemesi yaparken, ek olarak pek çok avantajlı kampanya da sunuyor. Peki, Yapı Kredi emekli promosyon kampanyası tutarları ne kadar? İşte merak edilen tüm detaylar…

Emeklileri sevindirecek promosyon kampanyası Yapı Kredi’den geldi. Banka emeklilere ödeyeceği promosyon tutarlarını güncelledi. Emekli maaşını Yapı Kredi’den alan vatandaşlar bu promosyon ödemelerinden yararlanabilecek. 1 Mart ila 31 Mart 2024 tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanya kapsamında SGK emekli maaşını 3 sene boyunca Yapı Kredi’den almak için taahhüt veren müşterilerine 12 bin 500 TL’ye kadar nakit promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

Emekli maaşını Yapı Kredi’den alan ve taahhüt veren müşterilerine ek bir koşul olmaksızın 12 bin 500 TL’ye kadar ödeme yapacak. Mart ayıyla birlikte güncellenen promosyon ödemeleri müşterinin emekli maaş tutarına göre değişiklik göstermektedir.

Yapı Kredi’nin sunduğu emekli promosyon ödeme tutarları şu şekildedir:

·        1 aylık emekli maaşı 3 bin 499 TL’ye kadar banka müşterilerine 4 bin 500 TL ödeme yapılıyor.

Nisan ayında fiyatı en çok artan ürün belli oldu.. İşte fiyatı en çok artan ürünler Nisan ayında fiyatı en çok artan ürün belli oldu.. İşte fiyatı en çok artan ürünler

·        1 aylık emekli maaşı 3 bin 500 TL ila 7 bin 499 TL arasında olan banka müşterilerine 5 bin 250 TL ödeme yapılıyor.

·        1 aylık emekli maaşı 7 bin 500 TL ila 9 bin 999 TL arasında olan banka müşterilerine 6 bin 750 TL ödeme yapılıyor.

·        1 aylık emekli maaşı 10 bin TL’nin üzerinde olan banka müşterilerine 7 bin 500 TL ödeme yapılıyor.

Ek olarak 60 gün içinde 2 yeni fatura ödeme talimatına bin 500 TL ek nakit ödül ödenmektedir. Ayrıca 60gün içinde asıl bireysel kredi karıyla toplam bin TL’lik harcama durumunda 2 bin TL ek ödeme yapılıyor.

Ayrıca 60 gün içinde ilk kez Yapı Kredi mobil uygulamasına giriş yapılması ve aktif bir şekilde kullanılması gerekir. Dijital aktifliğe ek ödül bin 500 TL ödeme yapılıyor.

Kaynak: f5haber