Cem Optik olarak 1988 yılında Muğla'nın Fethiye ilçesinde Cem Özaslan tarafından kurulmuş bir optik firmasıyız. 30 yıla yakın zamandır sektöre hizmet vermekteyiz.Cem Optikgüneş ve optik gözlük hizmeti sağlayan mağazamız 30 yıldır nasıl daha kaliteli hizmet verilir sorusunun peşinden koşmakta ve bu doğrultuda çalışmalarını günün gerekliliklerine göre revize ederek ilerlemekteyiz. Cem Optik ailesinde bulunan tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte, dakikalarla sınırlı olan

Cem Optik, geleneksel mağazacılık anlayışından modern mağazacılık anlayışına geçerken kurumsallık ve butiklik olgularını birleştirmekte ve bu yolla sektöründe öncü firma olmayı hedeflemekteyiz. Düzenli olarak uluslararası fuarlara katılarak dünya çapındaki yenilikleri ülkemiz insanına kazandırmaya çalışmaktayız.

Ayrıca gözünüze verdiğiniz değerin bilincinde olarak sizi ihtiyacınız olan gözlüğe yönlendirmek için her sene onlarca farklı eğitim ve organizasyona katılıyor gözlük moda ve üretim sürecini yakından takip ediyoruz.

İlk kurulduğu günden bu yana yaşattığımız Cem Optik çalışma kültürünü dijital platforma taşıyarak tüm Türkiye’ye bu kalitede bir hizmet sağlama amacıyla bu yolda devam ediyoruz.

30 yıldır hizmet verdiğimiz alanlarda dünyadaki en son trendleri yakalayarak ülkemizle buluşturuyor ve aynı zamanda ülkemizden çıkacak fikir ve markalara destek veriyoruz. Ayrıca ü̈rün ve hizmetlerimizi geliştirirken müşterilerimizin güvenini ve uzun vadeli memnuniyetlerini kazanmayı hedeflemekteyiz. Bu sebeple müşterilerimizin her türlü istek, öneri ve şikayetlerini dikkate alarak onlara kalıcı çözümler sunmaktayız. Bununla birlikte Cemoptik.com üzerinden alacağınız tüm ürünler orijinaldir ve isminize düzenlenen garanti belgeleriyle gönderiyoruz.

Cemoptik.com üzerinden sipariş etmiş olduğunuz Satın alacağınız güneş gözlüğünü 16:00'a kadar sipariş vermeniz durumunda aynı gün, daha sonrasında sipariş vermeniz durumunda ise ertesi iş gününde siparişe vermektedir. Tüm ürünlerimiz stoklu olduğu için zaman konusunda oldukça avantajlıyız. Kargo firmasının yapısına bağlı olmak ile birlikte Türkiye'nin her yerine 1-3 gün aralığında teslimat yapılmaktadır.

İade Yapabilir Miyim?

Tabi ki. Henüz kargo çıkışı yapılmamış, faturası kesilmemiş siparişinizi iptal edebilirsiniz. İptal işlemini adına Whatsapp hattından bile hızla gerçekleştirebilirsiniz. Sipariş tarafınıza ulaştıktan sonra değişim ya da iade yapmak isterseniz yapmanız gereken tek şey kargo gönderimlerinde MNG kargo ile ürün gönderimlerinin sağlamaktır. Kargonuzun bize sorunsuz ve daha hızlı ulaşması için kargo poşeti üzerine ''Anlaşma Kodu: 54489'' ibaresini yazarak yollamanızı ise önemle rica ederiz.

Misyonumuz: Müşteri memnuniyetini esas alarak doğru güneş gözlüğünü, doğru kişiye en uygun şartlarda sağlamak,

Vizyonumuz: Yenilikçi, ilkeli ve müşterilerine karşı sorumlu bir yaklaşımla bulunduğu bölgenin ve platformun lider optik firması olmaktır.