Cem Celil Lale/HaberAydın - Tüm Türkiye’de olduğu gibi Aydın’da da gündem 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler. Kuşadası’nda Genel Merkez tarafından aday gösterilen Ömer Günel seçim çalışmalarına yoğun bir tempoyla devam ederken partisinin daha önce görev yapan ilçe başkanlarının da desteğini aldı. Mevcut İlçe Başkanı Ahmet Ekmekçi’den önce görev alan Mehmet Bal, Reşat Bilgen, Mehmet Gürbilek, Soner Kaplan ve Mustafa Aybar Ömer Günel’in yanında olduklarını ve seçimi büyük farkla kazanacaklarını söyledi.

Vatandaşlar arasında ve parti içinde birleştirici bir tutum sergileyen Günel’in Cumhuriyet Halk Partisi’nin en yüksek oyla seçilen belediye başkanı olacağı konuşulmaya başlandı.

Mehmet Gürbilek : “Son damla kanımıza kadar arkasındayız”

2010-2012 yılları arasında CHP Kuşadası İlçe Başkanlığı yapan Mehmet Gürbilek, seçimlerini kazanacaklarını vurgulayarak Ömer Günel’i desteklediklerini söyledi. Gürbilek, “Partimizin arkasındayız. Diyecek başka bir şey yok. Son damla kanımıza kadar adayımızın arkasındayız” dedi.

Soner Kaplan : “Ömer Günel’in sonuna kadar yanındayız”

Konuyla ilgili Haber Aydın’a konuşan 2013-2015 yılları arası CHP Kuşadası İlçe Başkanı olan Soner Kaplan ise, “Hiçbir sıkıntımız yok. Ömer Bey’in sonuna kadar yanındayız. Bizler partiliyiz. Dün olduğu gibi bugün de yanında duracağız. Hep birlikte çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Mehmet Bal : “Canla başla çalışacağız”

Seçimlerde partisini 10 yıllık aradan sonra iktidara taşıyan İlçe Başkanı Mehmet Bal, Ömer Günel’in yanında olduklarını belirtti. Herhangi bir sıkıntının olmadığını vurgulayan Bal, “Bizler partiliyiz. Adayımız başımızın üstündedir. Adayımızın arkasındayız ve canla başla çalışacağız. Hiçbir sıkıntımız yok. Seçimi de büyük farkla kazanacağız” dedi.

Mustafa Aybar : “Partimizin adayını destekliyoruz”

2003-2004 yılları arasında CHP’nin Kuşadası İlçe Başkanı olan Mustafa Aybar da Ömer Günel’i destekledilerini söyledi. Herşeyden önce Cumhuriyet Halk Parti’liyiz diyen Aybar, “Partimizin adayının arkasındayız. Genel Merkez’in kararını destekliyoruz ve Ömer Günel’in yanındayız” şeklinde konuştu.

Reşat Bilgen : “Destekliyorum”

1999 yılında CHP Kuşadası İlçe Başkanı olarak görev yapan Reşat Bilgen de Ömer Günel’in yanında olduklarını belirtti. Aksi bir durumun düşünülemez olduğunun altını çizen Bilgen, “Ömer Günel’i en içten dileklerimle destekliyorum. Başaracağına inanıyorum ve başarılar diliyorum. Kendisinin yanındayız” ifadelerini kullandı.