Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir whatsappta mesaj göndereceği adresi şaşırınca ortalık karıştı. Özdemir, partisinin il yöneticisi için “Aytaç salağı” ifadesini kullandı. Özdemir’in İl Yönetimindeki kadınlara yönelik tavrı da tepki çekti. Şu ana kadar Özdemir’in açıklama yapmalarından rahatsız olduğu kadınlardan herhangi bir açıklama gelmedi.

Sultanhisar’daki KYK yurdunda yaşanan kıyafet duyurusuyla ilgili CHP Aydın İl Yönetimindeki kadınlar bir açıklama yaptı. Açıklama CHP’nin Aydın İl yöneticisi Aytaç Toker tarafından CHP’nin basın grubundan basın mensuplarına servis edildi. Aynı grupta yönetici olan CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ise başka bir yere göndereceği mesajı aynı gruba yolladı. Özdemir mesajında, “Aytaç salağı şimide ildeki kadınlara yalakalık ediyor. Öne çıkaracak aklı sıra” ifadelerini yazdı.

Kadınlar sessiz kaldı

Özdemir’in açıklama yapmalarından rahatsız olduğu kadınlar şu ana kadar konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. CHP’nin kendi içinde karışık olduğunu söyleyen vatandaşlar ise, “Ülkeyi yönetmeye talip bir partinin kendi içlerinde bu şekilde çekişme içinde olmasını anlamak mümkün değil” ifadelerini kullandı.