Elektrikli araç satışları dönüm noktasına ulaştı Elektrikli araç satışları dönüm noktasına ulaştı
Samsung'un, yeni nesil akıllı saatlerinde kullanılacak olan daha verimli bir yonga setine geçiş yapacağı konuşuluyor. Temmuz ayında tanıtılması beklenen Galaxy Watch7 serisine dair bilgiler yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. Üç farklı modelin piyasaya sürüleceği ve bu modellerin SM-L300/L305, SM-L310/L315 ve SM-L700/L705 olarak adlandırılacağı ifade ediliyor. "5" ile biten model numaralarının eSIM destekli olacağı tahmin ediliyor. Bu yeni saatlerin depolama kapasitesinin ise 16 GB'dan 32 GB'a çıkarılacağı belirtiliyor, bu da kullanıcılara daha fazla müzik ve uygulama saklama alanı sunacak.

Yeni saatlerin işletim sistemi ve kullanıcı arayüzü konusunda da yenilikler bekleniyor. Wear OS ve One UI Watch güncellemeleriyle birlikte saatlerin daha gelişmiş özelliklere sahip olacağı öngörülüyor. Ayrıca, Samsung'un Galaxy Ring adında bir ürünü de aynı dönemde tanıtacağı söylentiler arasında.

Henüz cihazların RAM kapasitesine dair bir bilgi bulunmuyor ve üçüncü modelin bir Pro versiyonu mu yoksa daha önce dedikodulara konu olan dikdörtgen tasarıma sahip bir Galaxy Watch mı olacağı konusu hala belirsizliğini koruyor.

Samsung'un bu yeni akıllı saat serisiyle kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi ve teknolojik yenilikleri kullanıcılarına sunmayı hedeflediği anlaşılıyor. Daha verimli yonga setleri, artırılmış depolama alanı ve potansiyel olarak yeni tasarım seçenekleri ile Galaxy Watch7 serisinin piyasaya sürülmesi merakla bekleniyor. Bu yeniliklerin kullanıcıların günlük yaşantılarında nasıl bir etki yaratacağını görmek için Temmuz ayının gelmesi bekleniyor.