31 Mart 2024 seçimleri öncesi Kuşadası’nda ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kuşadası tarihinin en beceriksiz belediye başkanı olarak anılan Özer Kayalı, önümüzdeki yerel seçimler için aday adaylık başvurusu yaptı. ‘Dünya Kuşadası’nı konuşacak’ gibi iddialı bir söylemle göreve gelen ve geldikten sonra kente çivi çakmayı başaramayan Özer Kayalı’nın yeniden aday olmak istemesi ilçede alay konusu oldu.

Özer Kayalı’nın belediye başkanlığı döneminde Kuşadası’nın tek bir hizmet alamadığını belirten vatandaşlar, sosyal medya üzerinden yaşananlara tepki gösterdi.

Siyasi çizgi ve karakter söylemleri tepki çekti

Öte yandan, Özer Kayalı’nın ‘Bugüne kadar siyasi çizgim ve karakterimden hiçbir ödün vermeyerek partimizin ilkelerine gönülden bağlı kalmış biri olarak..’ ifadeleriyle yaptığı açıklama da tepki topladı.

Kayalı’nın 2019 seçimleri sonrası AK Parti’nin adayı Fuat Akdoğan’a destek verdiğini söyleyen partililer, “Bu kadarı da olmaz. AK Parti’ye açıktan destek verdiğini herkes biliyor. Ne yüzle açıklama yapıyor, siyasete yeniden hevesleniyor” ifadelerini kullandı.