Poco Deadpool ile işbirliğine gitti, ortaya müthiş bir telefon çıktı Poco Deadpool ile işbirliğine gitti, ortaya müthiş bir telefon çıktı
OPPO'nun Find X7 ve X7 Ultra modelleri, periskop kameralara sahip ilk akıllı telefonlar olarak bu yılın başında Çin'de piyasaya sürüldü. Küresel pazarlarda henüz sunulmamış olan bu modeller, teknoloji severler tarafından büyük ilgi gördü. Şimdi ise OPPO, Ultra modelinin yeni bir varyasyonu üzerinde çalışıyor ve bu, uydu iletişim özelliklerine sahip olacak şekilde raporlanıyor. Söz konusu cihaz, Çin Telekom sertifikasyon web sitesinde ortaya çıkarak, önemli özelliklerini, fiyatlandırmasını ve daha fazlasını açığa çıkarıyor.

Bu yeni varyant, uydu bağlantısı teknolojisi ile gelecek ve bu özellik, acil durum mesajlarının, cep telefonu ağlarının veya WiFi kapsamasının olmadığı yerlerde bile gönderilebilmesine olanak tanıyacak. Bu teknoloji, iPhone 14 ve 15 serileri ile Huawei Mate 50'de de kullanılmakta.

OPPO Find X7 Ultra Uydu İletişim Sürümü, iki periskop lense sahip dört 50MP'lik kamera modülü ve 6.82 inç boyutunda 1440 x 3216 piksel çözünürlüğünde kavisli bir ekrana sahip olacak. Aynı zamanda, cihaz 5,000mAh kapasiteli bir batarya ile güçlendirilecek. İşlemci gibi diğer detaylar belirsizliğini korumakla birlikte, bu özelliklerin standart Ultra modeliyle benzer olması bekleniyor.

Fiyatlandırma konusunda, 16GB RAM ve 1TB depolama alanına sahip modelin, Çin Telekom sertifikasyonuna göre 7,999 yuan (yaklaşık 1,130$) etiket fiyatına sahip olacağı görülüyor. Uydu iletişim teknolojisinin eklenmesiyle birlikte, bu cihazın, teknoloji tutkunları için oldukça ilgi çekici bir seçenek haline gelmesi bekleniyor. Bu yenilikçi özelliklerle donatılmış OPPO Find X7 Ultra Uydu İletişim Sürümü'nün, kullanıcılara geniş bir iletişim ağı sunması ve özellikle kapsama alanı dışındaki durumlarda hayati önem taşıması muhtemel.