Nothing Phone (2a) modelinin tasarımıyla ilgili bazı karışıklıklar yaşandı. İlk sızıntılar, PVT test ünitelerine dayanarak yatay olarak yerleştirilmiş iki kamera içeren dairesel bir modülü gösteriyordu ancak farklı bir tasarımı olan bir basın görseli sahte çıktı. Şimdi ise güvenilir kaynaklardan Steve Hemmerstoffer (Onleaks olarak da bilinir), Phone (2a) modeline dair yeni görseller paylaşarak cihaz hakkında kapsamlı bir bakış sunuyor.

Phone (2a) modeli, kutu form faktörüne sahip kompakt bir yapıda görünüyor. Ön tarafta, merkezde konumlandırılmış minik bir delikli kamera kesiti bulunuyor. Ekran, tüm kenarlarda ince çerçevelerle çevrili. Güç düğmesi ve ses kısma tuşları sırasıyla sağ ve sol kenarlarda yer alıyor.

Logitech'in yeni kablosuz faresi 12 aylık şarj ömrü sunuyor, fiyatı ise şaka gibi Logitech'in yeni kablosuz faresi 12 aylık şarj ömrü sunuyor, fiyatı ise şaka gibi

Arka panelde, Nothing Phone (2a) şeffaf tasarımı koruyor. Şirket, yaklaşan modeli amiral gemisi varyantlarından ayıracak yeni bir tasarım dili benimsemiş görünüyor. Üst orta kısımda, yatay olarak yerleştirilmiş iki kamera sensörü ve bir LED flaş ünitesini barındıran dairesel bir modül bulunuyor. Bu ada, üç Glyph LED ışık şeridi ile çevrili. Yarı şeffaf arka panel ayrıca birkaç vidayı da gözler önüne seriyor. Kamera adasından cihazın altına kadar uzanan kıvrımlı bir eleman da dikkat çekiyor.

Rapor, Nothing Phone (2a) modelinin Hindistan'da yaklaşık 23.000 rupi fiyat etiketiyle satışa sunulacağını da ekliyor. Sızdırılan görselle birlikte, Nothing Phone (2a) modelinin Dimensity 7200 Pro işlemciyle güçlendirileceği de teyit edildi. Cihaz, 12GB RAM ve 8GB sanal RAM ile birlikte gelecek.