Apple baskılara dayanamadı, WhatsApp ve Instagram AppStore'dan kaldırıldı Apple baskılara dayanamadı, WhatsApp ve Instagram AppStore'dan kaldırıldı
Geliştirici Hello Games'in çarşamba günü yayınlanacak olan "Orbital" güncellemesi, neredeyse sekiz yıllık uzay araştırma simülasyonuna prosedürel olarak oluşturulmuş uzay istasyonları (böylece her zaman farklı olacaklar), bir gemi editörü ve bir Lonca sistemi ekliyor.

Şimdiye kadar uzay istasyonları, No Man's Sky'ın gerçekten benzersiz bir şeymiş gibi algoritmalar tarafından oluşturulup rastgele seçilmeyen birkaç bölümünden biriydi. Bu durum, "iyileştirilmiş yansıma ve metalik yüzeylerle geniş iç alanlar ve dış alanlar yaratmak" için oyun motoru yükseltmelerini kullanan bugünkü güncellemeyle değişiyor.

İstasyonların geniş ölçeği dışarıdan belli olacak, iç mekanları ise yeni mağazalar, oyun mekanları ve yapılacak şeyleri içerecek. Hello Games, onları sanal sakinlerinin sistemine, ırkına ve yerel ayarlarına göre "benzersiz bir şekilde özelleştirilmiş" olarak tanımlıyor.

İstasyonların içinde yeni gemi editörünü de bulacaksınız. Hello Games, oyunun odağını korumak için daha önce gemi özelleştirmesini engellediğini söylüyor (Oyuncular istedikleri gemiyi istedikleri zaman inşa edebilirlerse, bu, oyun içinde satın almak için mevcut gemileri keşfetmenin eğlencesinin bir kısmını mahvedebilir.). Bu ruhla, yine de parçaları toplamanız, takas etmeniz ve kurtarmanız gerekecek.

Oyunun yükseltilmiş Lonca sistemi, bugünkü güncellemede de, hizipleri deneyimin daha büyük bir parçası haline getiriyor. Kulübe katılabileceğiniz, malzeme ve değerli eşyalar alabileceğiniz ve gruptaki statünüzü yükseltmek için bağışta bulunabileceğiniz uzay istasyonlarında yeni Lonca elçileri bulabilirsiniz.

Filolar da gelişiyor. Bugünkü güncellemeyle, fırkateyn filonuzu uzak görevlere gönderebilirsiniz ve eğer başları belaya girerse hemen müdahale edip günü kurtarabilirsiniz. Herkesin uzay fantezisi kaşıntısını gidermeye yardımcı olacak eğlenceli bir nüans gibi görünüyor.

No Man's Sky sahipleri, motor iyileştirmeleri, kullanıcı arayüzü yenilemesi ve "çok daha fazlasını" içeren Orbital güncellemesini bugün yükleyebilecek.