İlçelerdeki üreticilerin üretim olanaklarını artırmak için 15 Nisan’da yapılacak olan ihaleyle Koçarlı’nın Esentepe Mahallesi’deki Esentepe Göleti’nden 26 bin 936 metre sulama şebekesiyle su alma kollektörleri ve terfi merkezi yapılacak. Ayrıca, Söke’nin Aslanyaylası Mahallesi’ndeki Aslanyaylası Göleti’nden 12 bin 592 metre sulama şebekesi ile su alma kollektörleri, Kuyucak’ın Belenova Mahallesi’nde bulunan Belenova-Küçükova Göleti’nden ise 12 bin 759 metre sulama şebekesi ile sulama kollektörleri yapılacak.

Esentepe Mahalle Muhtarı Muharrem Avcı’dan Çerçioğlu’na teşekkür

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Esentepe Mahalle Muhtarı Muharrem Avcı, “Köyümüzde büyük bir göletimiz var. Göletin ihaleye çıkması için Özlem Başkanımızla görüştük. Özlem Başkanım onayladı ve inşallah 15 Nisan’da ihaleye çıkılacak. İhaleye çıktıktan sonra köyümüzün tarımsal sulama sorunu tamamen kalkmış olacaktır. Bunun için Özlem Başkanıma çok çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Kuşadası’nda unutulmaya yüz tutan sokak oyuncakları yeniden hayat buldu Kuşadası’nda unutulmaya yüz tutan sokak oyuncakları yeniden hayat buldu