iPhone kullananlara kötü haber.. Detaylar belli oldu iPhone kullananlara kötü haber.. Detaylar belli oldu
Kripto para piyasasındaki bu gelişme, yatırımcılar arasında hem tedirginliğe hem de gelecekteki hareketler için merak uyandıran bir bekleme dönemine yol açtı. Grafiklerdeki son durum, Bitcoin'in bu kritik eşikteki davranışını ve piyasadaki potansiyel etkilerini yakından takip etmenin önemini bir kez daha ortaya koyuyor.

Bitcoin'in fiyatı, 26 Mart'ta Wall Street'in açılışıyla birlikte 69,881 dolara düşerken, kazançlarını konsolidasyona değiştirdi ve boğalara karışık sinyaller verdi. Cointelegraph Markets Pro ve TradingView'den alınan verilere göre, gün içindeki yükseliş duraksadı ve BTC/USD yüzde 3,2'ye kadar düştü. Şimdi, 2021'deki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69,000 dolar civarında dolaşan Bitcoin, son 24 saat içindeki ani kazançlardan sonra bir sonraki adımında belirsiz görünüyordu.

Piyasa dinamikleri, hem yeni boğa momentumu hem de devam eden bir düzeltme için argümanlar ortaya koydu. Kripto istihbarat firması Arkham'ın ön verilerine göre, Grayscale Bitcoin Trust'tan (GBTC) çıkışlar sadece 120 milyon dolar oldu - geçen haftanın ortalamasından önemli ölçüde az.

Popüler tüccar Daan Crypto Trades, "Dünün ETF net akışları küçük bir net girişle +15,6M$ oldu. GBTC net çıkışı -350,1M$'ı gördü," diye yazarken sayılara dair yorum yaptı. "Yine de, tüm bunlar olurken fiyat hızla yükseldi."

Aynı zamanda, spot fiyatın altında teklif likiditesinin eksikliği, daha düşük destek seviyelerine geri dönme olasılığını gündemde tuttu. "Açık olan şu ki, likidite açısından, en az direnç yolu aşağıya doğru. Bu spekülasyon değil," dedi ticaret kaynağı Material Indicators'ın kurucu ortağı Keith Alan, X'te (eski adıyla Twitter) son BTC fiyat analizinin bir parçasını yazarken "Geçen haftanın kapanışı 68.9k$ ve geçen ayın kapanışı 61.1k$ oldu, Pazar günü mum kapanış/açılışına göre bu seviyelerin biri veya her ikisi de zorlanabilir," diye ekledi.

Eşlik eden bir video, en yakın önemli teklif yığınının Binance BTC/USDT sipariş defterinde hala 60,000 dolar civarında merkezlenmiş olduğunu gösterdi. Alan'a göre, ilerleyen haftalık ve aylık mum kapanışları önemli olacak.