40 bin metrekare balık ağıyla yakalandı, binlerce lira ceza yazıldı 40 bin metrekare balık ağıyla yakalandı, binlerce lira ceza yazıldı

Çifçi'nin, Balan Dağı'na yakınlarının yanıyla çıntar mantarı toplamak için gittiği ve geri dönmediği belirtiliyor. Kayıp ihbarının ardından başlayan arama çalışmaları, halen sonuç vermedi. 65 yaşındaki Çifçi'nin mavi polar, kot pantolon ve yeşil tabanlı siyah spor ayakkabılarla ve büyük bir boya kovasıyla görüldüğü son yerde kaybolduğu ifade ediliyor.

Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı, AFAD, SAR, NAK, MAGAMESAR, Avcılar Derneği ve gönüllülerden oluşan ekipler, bölgede detaylı arama faaliyetlerini sürdürüyor. Arama çalışmaları, dere yatakları ve sulama havuzları da dahil olmak üzere geniş bir alanda devam ediyor. Ancak, şu ana kadar kayıp adama ait herhangi bir iz bulunamadı. Jandarma, kadavra köpekleri ve iz takip köpeklerinin de katıldığı arama çalışmalarının bir süre daha devam edeceği ifade ediliyor.

Marmaris Cumhuriyet Savcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında, Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya ve İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Murat Çam'ın çalışmalara yakından ilgi gösterdiği belirtiliyor.