Aydın’da faaliyet gösteren kentin gururu Jantsa, Ege İhracatçı Birlikleri tarafından düzenlenen ‘İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde otomotiv sektöründe en çok ihracat yapan 2. Firma oldu.

Aydın’ın gururu Jantsa, bir ödül daha aldı. Ege İhracatçı Birlikleri tarafından düzenlenen ‘İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde otomotiv sektöründe en çok ihracat yapan 2. Firma olan Jantsa adına ödülü Caner Çerçioğlu aldı.

Konuyla ilgili Jantsa’dan yapılan açıklamada, “Ege İhracatçı Birlikleri tarafından düzenlenen "İhracatın Yıldızları Ödül Töreni"nde, Jantsa olarak otomotiv sektöründe en çok ihracat yapan 2.Firma Olduk! Bu ödül, güçlü performansımızın ve sürdürülebilir büyüme stratejimizin bir göstergesidir. Jantsa olarak, müşterilerimize ve çalışanlarımıza olan bağlılığımızla birlikte, başarı grafiğimizi yükseltmeye kararlı bir şekilde devam ediyoruz. Bu ödül, bizim için geleceğe emin adımlarla ilerleme konusundaki kararlılığımızı pekiştiren bir motivasyon kaynağıdır. Değerli müşterilerimize ve değerli çalışanlarımıza teşekkür ederiz. Sizlerle birlikte nice başarılara ulaşmak için enerjimizi ve azmimizi daha da artırarak yolumuza devam edeceğiz. Gelecekteki projelerimizde sizlerin desteğiyle birlikte daha büyük başarılara imza atmayı hedefliyoruz. Her birimiz, bu gurur anını daha nice ödüllerle taçlandırmak adına birlikte çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

Editör: Haber Merkezi