Türkiye'nin başarılı oyuncularından biri olan Can Yaman, kariyerine İtalya'da devam ediyor. Son olarak çocuklar için düzenlenen bir etkinlik için Brezilya'ya giden Yaman'ın, havalimanında yoğun kalabalık tarafından karşılanması gündem oldu.

Mert Demir konserinde yeni rekor Mert Demir konserinde yeni rekor

Türkiye'de yer aldığı Erkenci Kuş, Bay Yanlış, Dolunay, İnadına aşk gibi projelerle adını duyurduktan sonra kariyerine İtalya'da devam etme kararı alan Can Yaman, havalimanı karşılamalarıyla sık sık gündeme geliyor.

Şimdilerde Brezilya'ya giden yakışıklı oyuncu, son olarak Sicilya'da hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı.

TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Bir otomobilin içinde olan ünlü oyuncu, kendisini görüntüleyen bir hayranının telefonunu alıp fırlatmıştı. O anlar başka biri tarafından videoya alınmış ve Can Yaman'ın bu hareketi epey konuşulmuştu.

"SİZE ORADAN NE OLUYOR?"

Ünlü oyuncunun hareketi gündem olunca, sert ifadelerle hakkında yazılanlara yanıt vermişti. Yaman, açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı: Biliyorum seviyorsunuz öncesini bilip bilmeden ahkam kesmeyi, skandal gibi görünen bir şey olsa da ağzımıza geleni söylesek diye pusuda beklemeyi…Burada aylardır yaptığım yüzlerce hayır işinden, güzelliklerden haberi bile olmayan tipler gelmiş oradan beni eleştiriyor, buradakileri bile rahatsız etmedi bu konu herkes beni savundu da size oradan ne oluyor, yetmedi mi oradaki mevzularla magazinler de bana kadar uzanıyorsunuz?