Söke Belediyesi iftiraya dur dedi: Karalama ve iftiradan öteye gidemez Söke Belediyesi iftiraya dur dedi: Karalama ve iftiradan öteye gidemez

Hasan Dinçer ve beraberindekileri AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken karşıladı. Meclis başkanı Coşkun Cerit ve yönetim kurulu üyelerinin tanıtımı sonrasında AYTO Başkanı Hakan Ülken; "Seçim zorlu bir yolculuk. Ticaret Odası adaylar seçimi kazansa da kaybetse de her şartta yanlarında olur. Hizmet etmek için taşın altına elini koymak çok önemli" dedi.

Demokrat Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Hasan Dinçer kendini ve beraberindekileri tanıttı ve; "Seyretmek yerine bir şeyler yapmaya çalışmalıyız. Biz de bunu yapıyoruz. Kentin kimliğinin ön plana çıkarılması gerekiyor. Hepimiz eskiyi özlüyoruz. Kentimizi ekonomik, kültürel, sosyal, kent kimliği alanında neyimiz varsa hepsinde kötü durumdayız. Bunları yerli yerine getirmek için çaba göstereceğiz“ dedi.
AYTO Başkanı Hakan Ülken, belediye başkan adaylarından beklentilerini içeren 45 maddelik bir dosyayı da Hasan Dinçer’e verdi.