Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay bir kez daha kriz çıkarttı. Katıldığı etkinliklerde kendisine ayrılan sandalyeyi beğenmeyerek sürekli yerini değiştirmek isteyen Atay, bu kez de Kuşadası’nda düzenlenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı Kadın Kolları Çalıştayı’nda olay çıkarttı. Belediye başkanlarıyla beraber kendisine ayrılan yeri beğenmeyen Fatih Atay, salonda bulunanlara bağırarak yerinin değiştirilmesini istedi.

Atay’ın tavırlarını anlamsız bulan partililer, sandalyenin kendisi için neden bu kadar önemli olduğunu anlayamadıklarını söyledi. Atay’ın ‘sandalye krizi’ sırasında önce sinirli olması, ardından da ağlamaklı olması dikkat çekti.

Ara ara yapıyor

31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerin ardından göreve gelen ve halktan kopuk bir profil çizen Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, zaman zaman katıldığı etkinliklerde kendisine ayrılan sandalyeyi beğenmeyerek kriz çıkarttığı biliniyor.

Daha önce de Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde benzer şekilde trip atmış ve salonu terk etmişti. Yine Fatih Atay, kendisinin başrolde olduğu başka bir protokol krizinde ise, 19 Mayıs törenlerinde Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt’a ayrılan koltuğa eşini oturtmuş ve büyük tepki toplamıştı.