CHP’li Akosman açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

AKP Aydın saflarında kendine açıklama yapabilmek için tek maçlık kombine alabilmiş birisi türemiş. Sözüm ona sert açıklama yapıp bonus yağmuruna tutulmayı umuyor herhalde.

Sayın Erhan Çetin; kimsin, hayat gailen nedir bilmem… Ama şu vatandaşın harabiyetini, çektiği sıkıntıları, sefaletini ve bu beceriksizlikte KİT Komisyonu üyesi vekilin sorumluluğu hatırlatıldığında, “hayır onun sorumluluğu yok” mealinde gerçekten garip cümleler kurabildiğine göre sende Alice Harikalar Diyarı’ndasın.

Millet harap harap. Anladık AKP hükümetinin hatalarını üzerinize almamak için şimdiden satan satana duruma girmişsiniz. Ancak kullandığınız dil ve üslup da herhalde yakışsa yakışsa size yakışır.

Tabi bir de hatırlatmak isterim; bu kullandığın tepesi delik ifadesinin birde başı var. Türk Dil Kurumu’na bakarsan, “doğru söyleyenin tepesi delik olur” derler. Herhalde bunu bilerek sende bu ifadeyi kullanmışsındır. “şecaat arz ederken sirkatin” söylemeye güzel bir örnek olarak bugün yarın kombinen de iptal olur senin bu durumda.

Şimdi, onu bunu kurtarma derdini bırak bırak da vekiline sor bakalım, 2 yılda doğalgaza, elektriğe net ne kadar zam gelmiş bu memlekette. Cevabı alabilirsen yazıver bende duyuracağım söz!!!