Ege Belediyeler Birliği 2021 Yılı Olağan Toplantısı İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde yapıldı. Seçim sonucunda birliğin başkanlığına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yeniden seçildi. Birinci başkan vekilliğine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ikinci başkan vekilliğine ise Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş seçildi.

Toplantıya Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na vekaleten Başkanvekili Barış Altıntaş katıldı. Toplantıda belediye başkanı ve katılımcıların Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledikleri öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Altıntaş, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na vekaleten toplantıya katıldım. Aydın’dan da belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz ile bir araya geldik. Yeni dönemin Ege Belediyeler Birliği’ne hayırlı olmasını diliyorum. Halkımız için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Geçtiğimiz gün Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu Kuşadası’nda düzenlenen toplantıda mesai saatlerimizin 18’den 20’ye çıkartılması talimatını vermişti. Biz de bu doğrultuda Aydın için çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.