Başkan Atlı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde büyük bir oy çoğunluğu ile yerel yönetimde iktidara gelen millet ittifakı yerel yönetimleri geçen 2.5 yıldaki çalışmaları ile halkımızın takdirini kazanmıştır.
Gerek Aydın Büyükşehir Belediyemiz gerekse Kuşadası Belediyemiz yaptığı çalışmalar ve yatırımlar ile kentimizin geleceğini inşa etmektedir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na ve Kuşadası Belediye Başkanımız Ömer Günel’e teşekkür ediyorum. Geçmiş dönemlerden kaynaklı birçok sorunu da hızlıca çözüme kavuşturan belediye ekiplerimize teşekkür ediyorum.
Son olarak sahil sitelerinde yaşanan kanalizasyon arızasına anında müdahele eden ASKİ Genel Müdürülüğü ve Kuşadası Belediyesi ekiplerinin gösterdiği uyum ve işbirliği örnek bir çalışma olmuştur. Olumsuz hava şartlarına rağmen sorunun çözüldüğü ana kadar ekiplerin başından ayrılmayan değerli Büyükşehir Belediyesi bürokratlarımıza ve Kuşadası Belediye Başkan yardımcılarımıza da hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.
Millet İttifakı İstanbul, Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin birçok yerel yönetiminde gösterdiği işbirliği ve uyumu Aydın ve Kuşadası yerel yönetiminde de başarılı bir şekilde ortaya koymaktadır.
Millet ittifakının uyum ve işbirliği önünüzdeki süreçte kuvvetlenerek devam edecektir. Kentimizin ve ülkemizin geleceğini bu işbirliği inşa edecektir.