Aydın’da  sağanak  yağış yer yer devam ediyor. Sağanak yağış nedeniyle Efeler ilçesine bağlı Dalama Mahallesi’nde Karayolları Müdürlüğü’nün yetki ve sorumluluğunda olan yol çöktü. Suların getirdiği taş ve çalılar yolu kapattı. Yolda meydana gelen göçük nedeniyle  araç trafiği durdu.

Karayolları Müdürlüğü’nün sorumluluğunda olan yolda yaşanan olumsuzluk nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Karayolları yetkililerine sesini duyurmaya çalışan vatandaşlar olumsuz yanıt aldı. Karayolları’nın kaderine terk ettiği vatandaşın yardımına ise Aydın Büyükşehir Belediyesi koştu. Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yolun açılmasıyla ilgili çalışmalar devam ediyor.

Vatandaşlar Karayolları Müdürlüğü’nün ilgisizliğine tepki gösterdi. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yardıma koştuğunu söyleyen vatandaşlar, “Burada resmen kaderimize terk edildik. Sağolsun Büyükşehir ekipleri biz Karayolları Müdürlüğü’ne ulaşmaya çalışırken iş makineleriyle geldiler. Şimdi çalışıyorlar. Allah Özlem Başkanımızdan ve çalışanlardan razı olsun” ifadelerini kullandı.