2019 yılında yapılması planlanan mahalli idareler seçimleri öncesinde siyaset sahnesi hareketlenmeye başlıyor. Son olarak adı Kuşadası Belediye Başkan adaylığı için konuşulan Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Evrim Karakoz, kendisine yöneltilen soruya yanıt verdi.

Son günlerde adı Kuşadası Belediye Başkan adaylığı için konuşulan Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Başkanvekili Evrim Karakoz, 31.si düzenlenen Bağarası Deve Güreşleri etkinliğinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Katıldığı deve güreşi etkinliğinde başarılı olan deve sahiplerine kupalarını veren Karakoz, kendisine bir gazetecinin yönelttiği ‘Yerel seçimlere bir yıl kaldı. Evrim Karakoz’un Kuşadası Belediye Başkan adayı gösterileceği yönünde duyumlarımız var. Neler söyleyeceksiniz?’ sorusuna “Seçim yaklaşınca böyle söylentiler çoğalıyor. Daha çok zaman var. Söyleniyor. Biraz bekleyelim. Zaman ve süreç karar versin” şeklinde yanıt verdi.

Karakoz’un iddiaları yalanlamaması akıllarda soru işareti oluştururken Kuşadalılar’ın konuyla ilgili merak içerisinde oldukları bilgisine ulaşıldı.