Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde yaşayan ve Bodrum ve Denizli olmak üzere çeşitli noktalarda tedavi merkezlerine sahip olan Aydınlı Mehmet Hoca’nın sağlık, maddiyat gibi konularda sorunu olan ailelere yardımcı oluyor. Kimsenin aklına gelmeyen ancak antik çağdan itibaren uygulanan “büyü” konusunda küçük yaştan itibaren eğitim alan Aydınlı Mehmet Hoca, paranormal yöntemlere maruz kalmış ailelerin umut ışığı oldu.

Son yaşanan olaylar ve ailelerin beyanı şok eden gerçeği ortaya çıkarttı

Aydınlı Mehmet Hoca’nın uyguladığı alternatif tedavi yöntemleriyle sağlığına kavuşan, iş hayatı düzene giren Türkiye’nin dört bir yanından aileler var. Bunlara son örnek olarak Denizli’nin Bozkurt ilçesinde yaşayan minik Ebru’ya konulan MS teşhisinin yanlış olduğu, olayın büyüye bağlı psikolojik olduğu ortaya çıkmıştı.

Aydınlı Mehmet Hoca tarafından aydınlatılan olayda Denizli’nin Bozkurt ilçesinde yaşayan aileye büyü yapılmış, büyüye bağlı paranormal etkilerle başta ailenin minik kızında baygınlık ve nöbet belirtileri ortaya çıktı. Ardından baba Fahrettin S.’de nefes darlığı, gece sıçrayarak uyanma ve ayak altında yanma belirtileri meydana geldi. Kendisine başvuran ailenin öncelikle doktora gitmesi gerektiğini söyleyen Pala, doktor raporlarını görmek istedi. Ailenin öncelikle doktora gittiğini öğrendikten sonra çalışmaya başlayan Aydınlı Mehmet Hoca, haneye büyü yapıldığını ve bununda baba Fahrettin S.’nin yakın akrabalarının birinin kabrinde gömülü halde olduğunu söyledi. Doğu kökenli yapılan büyüyü babasının kabrinde bulan Fahrettin S., hemen Aydınlı Mehmet Hoca’ya başvurmuş ardından belirli çalışma sürecinden sonra düzelme belirtisi görülmüştü.

Maddi durumları düzeldi

Ailenin maddi durumunun da bozulduğu süreç, Aydınlı Mehmet Hoca’nın uyguladığı yöntemlerle atlatılmıştı. Minik Ebru’nun babası Fahrettin S.’nin 1 yılda 6 defa işe girdiği ancak hepsinde de kısa süreli çalışabildiği öğrenildi. Aşçı olan Fahrettin S.’nin ilk ve ikinci girdiği iş yerleri iflas etmiş. Ardından girdiği iş yerlerinde de en fazla 20 gün sonra işten çıkartılan Fahrettin S.’nin üzerinde ki negatif enerjininde bu büyü kaynaklı olabileceği söylenildi.

Maddi durumu bozulanlar karamsar olmasın

Pala, maddi durumlarında birden bire gerileme yaşanan ailelerin karamsarlığa kapılmaması gerektiğini söyledi. Olayın çok boyutlu olabileceğini söyleyen Aydınlı Mehmet Hoca, “Öncelikli olarak ailelerin bakımlarını yapıyoruz. Büyü yapmak suretiyle ailelere negatif enerji yükleniyor. Bizim işimiz bu noktadan sonra başlıyor ve büyünün etkisinin azaltılması için gerekli çalışmayı yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde haber merkezimize konuşan Selim M. isimli şahsın işlerinde görülen gerilemenin nedeninin büyü olduğu ortaya çıkmıştı. Aydınlı Mehmet Hoca’ya başvuran Selim M. “Aperatif dükkanımın işlerinde inanılmaz derecede düşme görüldü. Bütün dükkan komşularımızın işleri normal giderken bizim kötüye gidiyordu. Aydınlı Mehmet Hoca’ya başvurduk ve evimizin bahçesinde çok çirkin bir paket bulduk. Bize de büyü yapılmış. Sağolsun gerekli malzemeleri temin ettikten sonra bize yardımcı oldu. Şu an da herşey yolunda gidiyor” şeklinde konuştu.

Felçli hastayı ayağa kaldırdı

Afyon’un Dinar ilçesinde yaşayan ve 8 yıl önce felç geçiren Halime D. , Aydınlı Mehmet Hoca’nın uyguladığı alternatif tedavi yöntemleriyle yardım almadan yürümeye başlamıştı. Kendi imkanlarıyla yürümeye başlayan H.D, tekrar eski sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşamış, olayın tıpta karşılığının olmadığı yönünde raporlarının olduğunu basın mensuplarına açıklamıştı.

H.D 8 yıl önce geçirdiği felç nedeniyle hareket imkanını tamamen kaybetmişti. Hastalıktan sonra sadece göz kapaklarını hareket ettirebilen ve yatağa mahkum olan H.D’nin yakınları pek çok doktora başvurdu ancak sonuç alamamış, bir tanıdıklarının aracı olmasıyla Bozdoğan’da ikamet eden Mehmet Pala’ya ulaşmıştı.

Yatakta ölümü bekleyen H.D’nin evine giden Aydınlı Mehmet Hoca, 21 günlük uğraşı sonucu hastada iyileşme belirtisi gördü. Kombine şekilde Manuel Terapi, bioenerji tedavileriyle uygulayan Pala’nın tedavisine yanıt veren H.D, 21 günün sonunda el ve ayaklarında hareket belirtisi gösterdi. Takip eden haftanın 4. Gününde ayağa kalkan ancak adım atamayan H.D, bir sonraki hafta koltuk değnekleriyle ayakta durmaya başladı.